200 g libového hovězího masa
1 cibuli
2 lžíce sádla
2 lžíce sladké papriky
1 l hovězího vývaru
1 lžíci hladké mouky
sůl, pepř
kmín, majoránku
2 stroužky česneku
2 brambory
4 malé kulaté bochníky

Za málo peněz hodně muziky. Tak nějak by se dala charakterizovat tradiční gulášová polévka, kterou máte uvařenou za hodinu. Když ji dáte do chlebového bochníčku, zasytí i toho největšího hladovce, a navíc bude vypadat jako delikatesa z drahé restaurace.
200 g libového hovězího masa
1 cibuli
2 lžíce sádla
2 lžíce sladké papriky
1 l hovězího vývaru
1 lžíci hladké mouky
sůl, pepř
kmín, majoránku
2 stroužky česneku
2 brambory
4 malé kulaté bochníky