200 g libového hovězího masa
1 cibuli
2 lžíce sádla
2 lžíce sladké papriky
1 l hovězího vývaru
1 lžíci hladké mouky
sůl, pepř
kmín, majoránku
2 stroužky česneku
2 brambory
4 malé kulaté bochníky
![](https://1884403144.rsc.cdn77.org/foto/recept-polevka-gulasova-vecere/Zml0LWluLzQ1MHg0NTAvZmlsdGVyczpxdWFsaXR5KDg1KTpub191cHNjYWxlKCkvaW1n/1961621.jpg?v=0&st=pbDuo4g7L3dzvqmyFusG_r2femJPD_PUoTdTOxGOVUc&ts=1600812000&e=0)
Zpět
na
Za málo peněz hodně muziky. Tak nějak by se dala charakterizovat tradiční gulášová polévka, kterou máte uvařenou za hodinu. Když ji dáte do chlebového bochníčku, zasytí i toho největšího hladovce, a navíc bude vypadat jako delikatesa z drahé restaurace.
200 g libového hovězího masa
1 cibuli
2 lžíce sádla
2 lžíce sladké papriky
1 l hovězího vývaru
1 lžíci hladké mouky
sůl, pepř
kmín, majoránku
2 stroužky česneku
2 brambory
4 malé kulaté bochníky