200 g libového hovězího masa
1 cibuli
2 lžíce sádla
2 lžíce sladké papriky
1 l hovězího vývaru
1 lžíci hladké mouky
sůl, pepř
kmín, majoránku
2 stroužky česneku
2 brambory
4 malé kulaté bochníky
Zpět
na
Za málo peněz hodně muziky. Tak nějak by se dala charakterizovat tradiční gulášová polévka, kterou máte uvařenou za hodinu. Když ji dáte do chlebového bochníčku, zasytí i toho největšího hladovce, a navíc bude vypadat jako delikatesa z drahé restaurace.
200 g libového hovězího masa
1 cibuli
2 lžíce sádla
2 lžíce sladké papriky
1 l hovězího vývaru
1 lžíci hladké mouky
sůl, pepř
kmín, majoránku
2 stroužky česneku
2 brambory
4 malé kulaté bochníky