Jednohubky s lososem
Autor: archiv firem
S lososem a brusinkami
Potřebujete
2 plátky tmavého chleba
50 g uzeného lososa vcelku
2 lžíce majonézy Hellmann´s Delikátní
Brusinky
Zelená nať z jarní cibulky na ozdobu
Z chleba vykrojíme kolečka, ozdobnou trubičkou nastříkáme majonézu, dáme kostičku lososa, několik kuliček brusinek a ozdobíme zešikma nakrájenou cibulovou natí.
Kanapky s bresaolou
Autor: archiv firem
Kanapky s bresaolou
Potřebujete
8 celozrnných krekrů ve tvaru trojúhelníčků
4 kolečka bresaoly (vzduchem sušené hovězí)
2 lžíce paprikové pasty Ajvar
2 lžíce majonézy
Snítka čerstvého tymiánu
Na střed každého krekru položíme noček z pasty, na něj noček z majonézy, naaranžujeme bresaolu a ozdobíme snítkou tymiánu.
Celozrnné s hruškou
Potřebujete
Celozrnná bagetka
Camembert
Hroznové víno
Vlašské ořechy
Hruška
Hrušku nakrájíme na tenké plátky, hrozny rozkrojíme na polovinu a vlašské ořechy nasekáme na větší kousky. Celozrnnou bagetku pokrájíme na kolečka a postupně na ni klademe pokrájenou hrušku, sýr a hroznové víno. Posypeme vlašskými ořechy.
Pikantní jednohubky
Potřebujete
Emmental
Jahoda
Chřest
Čerstvě namletý pepř
Sýr nakrájíme na stejně velké kostičky, chřest na tenká kolečka a jahody na osminy. Na kostičky sýra položíme chřest, jahodu a posypeme čerstvě namletým pepřem.
Se sušenými rajčaty
Potřebujete
Bílá bagetka
Président La Brique
Sušená rajčata
Cherry rajčátka
Rukola
Sušená rajčata nakrájíme na kousky a cherry rajčátka na osminky. Na nakrájenou bílou bagetku klademe postupně sýr, cherry rajčátka a sušená rajčata. Dozdobíme kouskem rukoly.