Policisté měřili rychlost u jedné z komunikací, když náhle ucítili, že jejich auto se jemně třese. V tu chvíli už na jejich předním nárazníku visel agresivní pitbulteriér, který se nenechal odbýt ani když policisté začali s autem manévrovat.

Muži zákona nakonec použili tasr (zbraň založenou na elektrickém šoku) a psa paralyzovali. Celý případ se samozřejmě dostal k soudu a majitelka psa, slečna Emerling dostala pokutu 200 dolarů. Přesto byla s verdiktem soudu spokojená. “Nemůžu tomu uvěřit, že můj pejsek žije, že ho nezastřelili. Strážníci prokázali úžasný cit pro situaci. Nemohli to udělat lépe,” neskrývala žena radost.

Fotogalerie
2 fotografie

Žena tvrdí, že její Winston nikdy předtím žádný problém neměl. Jediná věc, která mu vadila byla prý sekačka na trávu. Emerling si myslí, že Winstona rozrušily modré policejní majáčky nebo zvuk radaru.

I když byl Winston vrácen do péče své majitelky, tak jeho panička s ním bude muset docházet do speciálního “výchovného” zařízení pro psy. Winston navíc bude muset na krku nosit výstražný štítek, že v jeho blízkosti hrozí potenciální nebezpečí.

nejPes 2010
Autor: Blesk.cz