Pracovníky děčínského útulku čekal pořádný šok. Přes celý přadek Sharkova krku se táhla otevřená rána od nože. Pejska se někdo snažil podřezat a nejspíš měl v úmyslu ho sníst.

I na chování Sharka se bývalí majitelé pořádně podepsali. První co udělal po přivezení do útulku, bylo ostré napadení ošetřovatele. V útulku mu museli rázně domluvit a kdykoliv na něj chtěli sáhnout, nasadit mu fixační náhubek. „Domníváme se, že jeho agrese pochází ze strachu a špatných zkušeností,“ komentují Sharkovo drsné chování pracovníci útulku. Pes se díky jejich trpělivosti postupně zklidnil a i k lidem už se chová o poznání přátelštěji.

Přesto se kříženec ovčáka Shark zdaleka nehodí pro každého. K dětem se nehodí a ani společnost psů příliš neocení. Naopak s fenkami si hraje rád a dlouho. Potřeboval by sportovně založeného páníčka, který mu dopřeje dostatek pohybu. Pokud mu jeho nový majitel dá chvíli času na rozkoukání a dostatek trpělivosti a lásky, získá krásného psa, který se navíc výborně uplatní i jako hlídač.

Podívejte se na celou nabídku pejsků z děčínského útulku.

Fotogalerie
4 fotografie

nejPes
Autor: Blesk.cz