Naštěstí ji našli lidé z Byšic na Mělnicku a předali do útulku v Řepnici na Litoměřicku, kde jí zajistili veterinární péči. O víkendu už se jí ujala nová rodina.

Poté, co Blesk případ zveřejnil, projevila o osud Báry zájem řada čtenářů. První se ozvala Milada Králová (38) z Horoměřic u Prahy. „Podobný pejsek nám loni zemřel. Tesknila po něm celá rodina, a tak jsme se s manželem rozhodli, že si pořídíme dalšího,“ řekla.

Kříženku teriéra Báru pomalu zabíjel drát!

Kříženku teriéra Báru pomalu zabíjel drát!

Bára je veselý, asi dvouletý kříženec teriéra. Pobíhá ve výběhu v útulku v Řepnici na Litoměřicku a vítá každého. Přitom ještě před pár dny visel její…celý článek

U nás bude mít hezký život

Vždy prý měli psy z útulku, hledali proto v podobných zařízeních, žádného vhodného se jim ale najít nedařilo. Když uviděli v Blesku Báru, bylo rozhodnuto. A jak se vzápětí ukázalo, náklonnost byla vzájemná. I zhruba dvouletá Bára, kterou se Královi rozhodli přejmenovat podle své bývalé fenky na Kelly, svou novou rodinu nadšeně uvítala.

 

Bára novou paničku nadšeně přivítala.
Autor: Jana Ulrichová

„Je neuvěřitelně podobná naší Kelly. Také je nám líto toho, co si prožila. U nás bude mít hezký život. Bude v domě i na zahradě. Jsme aktivní rodina, takže až si zvykne, bude jezdit všude s námi,“ dodala Milada Králová, která navíc do útulku nepřijela s prázdnou. Jeho majitelům, kteří fence zajistili operaci, předala finanční dar.