Přítelkyně Petra Zvěřiny Nikola Plzáková nechtěla k narozeninám nic jiného, než aby se jejich štěně výmarského ohaře Klaudík umístilo v soutěži nejPes. Petr začal okamžitě jednat a prostřednictvím Facebooku nabídl prémii 10 000 korun tomu, kdo jejich pejskovi pošle nejvíce hlasů.

Nešlo však jen o peníze – na výzvu okamžitě  zareagovali všichni jeho fandové a začali posílat hlasy. Výsledek? Z absolutně nepostupové pozice se Klaudík nakonec dostal do finále! A tady ho Zvěřinův SMS hlasovací tým „vytáhl“ rovnou na 1. pozici…

871905:gallery:true:true

Necháte vyhrát Klaudíka, nebo podpoříte své favority?

Tuto soutěžní fotografii Zvěřinova Klaudíka "vystřelil" jeho hlasovací tým na 1. místo v kategorii Štěně roku.
Autor: nejPes 2011
Zvěřinovu týmu na to stačilo pár hodin. Jenže Klaudíkovi dýchá na záda další velký favorit z kategorie Štěně roku, bobtail Andíček. 24 hodin před koncem 1. kola soutěže  mu k vedení chybělo jen něco přes 20 hlasů. Až do posledních vteřin se tak dá očekávat napínavý souboj mezi týmy „Klaudík“ a „Andík“.

Nakonec ale může být všechno jinak! Šanci postoupit do superfinále.má totiž stále ještě každý z finalistů kategorií Štěně roku, Dítě a pes a Nejsmutnější psí pohled. Vždyť řadě

Bobtail Andík Zvěřinovu Klaudíky dýchá na záda. 24 hodin před koncem hlasovaní mu chybělo jen něco přes 20 hlasů k prvenství.
Autor: nejPes 2011
soutěžících k tomu chybí jen pár desítek SMS. O vítězích tedy můžete rozhodnout právě vy.

Stačí, když si vyberete svého favorita a oslovíte všechny své přátele, aby mu také posílali  SMS hlasy. Společnými silami tak můžete právě toho svého pejska „vystřelit“ rovnou na vítězné místo, které mu zajistí možnost získat hlavní výhru 50 000 korun!

Fotogalerie
9 fotografií