Video
Video se připravuje ...

Šikovný pejsek nejpes 2011

Podívejte se, co všechno umí malá Katie a přes 300 dalších soutěžících pejsků. A hlasujte pro ty, jejichž kousky si zaslouží, aby soutěžily i ve 2. finálovém kole hlasování. Do toho postoupí jen 50 soutěžících a budou tedy potřebovat každý váš hlas!

Najde artista Clark z útulku konečně nového páníčka?

Neuvěřitelné psí kusy předvádí třeba pes Clark. Plácne si s vámi chlapácky tlapkou na uvítanou, stačí mu gesto a pochopí, co má předvést. Perfektně kličkuje mezi nohama své cvičitelky a umí ještě mnohem víc kousků. (podívejte se ZDE)

Je tedy s podivem, že tento artista, poslouchající na slovo, ještě nenašel páníčka a musí žít v ústeckém útulku. Stejně jako chytrá Karolinka, kterou náhradní páníček naučil podávat pac za pouhých 10 minut (podívejte se ZDE)

Pejsek Charlie zase předvádí, jak si umí hrát, když na něj nikdo nemá čas. Svůj výstup pojal jako zarputilý zápas s hračkou. Za zmínku stojí, že přes rychlé veletoče a kličky dokázal po celou dobu zůstat v hranicích ringu, tedy na koberci (podívejte se ZDE)

Za shlédnutí ale určitě stojí i všechna další videa. Vyberte z nich tedy své favority a pošlete je do finále!900788:gallery:true:true

Fotogalerie
3 fotografie