Brněnské Výstaviště bude ve dnech 24. – 26. června rájem pro všechny chovatele i milovníky zvířat. V rámci veletrhu PROPET 2011 se uskuteční souběžně hned pět velkých chovatelských výstav, na kterých budou k vidění zvířata hospodářská, zájmová a především domácí mazlíčci.

Porotkyně Ilona Csáková s šampiony loňského ročníku a jejich paničkami.
Autor: Ondřej Požár
Právě jejich milovníci si v Brně přijdou na své zejména o víkendu. Na mezinárodní výstavě INTERCANIS se například předvede více než čtyři tisíce psů. Vystavována budou plemena lovecká, pastevecká, pracovní, společenská, dále národní plemena i plemena dosud neuznaná Mezinárodní kynologickou federací. Psy uvidíte nejen na předváděcím molu, ale také v pohybu při mezinárodní soutěži psů INTERCANIS AGILITY.

Na své si přijdou pejskaři, milovníci koček i králíků

922461:gallery:true:truePokud dáváte přednost kočičí společnosti, zajděte si na mezinárodní výstavu koček INTEFELIS, Ze čtyřiceti dvou uznávaných plemen koček jich většinu uvidíte právě na brněnském Výstavišti.

Nadšence malých domácích „kamarádů“ zase jistě zaujme výstava zakrslých králíků a ušlechtilých potkanů. Navíc si můžete na veletrhu zakoupit krmiva, chovatelské potřeby a vše potřebné pro své zvířecí svěřence.

Zkuste si podojit kozu!

Příležitost k nákupům nabídne také Zemědělský jarmark, který se uskuteční v rámci Národní výstavy hospodářských zvířat.  Labužníky potěší ochutnávky i prodej mléčných výrobků, sýrů, masa a jedna fantastická lahůdka – kozí zmrzlina!

922458:gallery:true:trueNa Národní výstavě uvidíte také koně, krávy kozy a na 700 dalších zvířat. Vyroste tu i westernový ranč, kde uvidíte například značkování telat, lasování i zahánění do ohrady. Nezapomeňte si tedy poznačit termín 24.- 26. června do kalendáře! Přijďte fandit nejen svým favoritům v superfinále nejPes 2011, ale současně strávit na brněnském výstavišti den plný dalších zážitků. Více na www.propet.cz

Fotogalerie
4 fotografie