CEWE FOTOKNIHA, produkt, který ještě před několika lety nikdo neznal, se stal opravdovým hitem i v České republice. "Za rychle vybudovanou popularitou CEWE FOTOKNIHY stojí naši zákazníci, kteří si tento produkt neuvěřitelně rychle oblíbili", říká o nejúspěšnějším produktu v historii společnosti CeWe Color FOTOLAB Renata Máslová, která výrobě CEWE FOTOKNIH velí.

Každý kus je originál

"CEWE FOTOKNIHA je náš mazel" doplňují Renatu operátorky z výroby. Vždyť každý kus je originál, každý kus v sobě ukrývá jiný profesionálně zabalený příběh, který nám i dalším generacím připomene vše krásné a důležité, co se v našem životě událo. K úspěchu CEWE FOTOKNIHY patří i fakt, že její příprava je opravdu jednoduchá.

Jediné, co k tomu potřebujete je program, který je v plném rozlišení ke stažení na stránkách www.cewe-fotokniha.cz, ve kterém si z vašich fotografií knihu sami sestavíte . Vše ostatní je na fotolaboratoři, která se o výrobu Vaší CEWE FOTOKNIHY postará. A cena - více než lidová.

Nejmenší CEWE FOTOKNIHA stojí 179,-Kč, nový typ CEWE FOTOKNIHY "do kabelky" s názvem kompakt panorama od 199,-Kč a nejprodávanější krásná velká CEWE FOTOKNIHA v tvrdých deskách 799,-Kč. Znáte lepší způsob, jak archivovat Vaše zážitky nebo věnovat někomu originální dárek? Napište nám ho na marketing@cewecolor.cz .

Čím dál více lidí také svoji CEWE FOTOKNIHU přihlašuje do soutěže Česká CEWE FOTOKNIHA roku 2010 a tím inspiruje další a další zákazníky k její výrobě. Vždyť do tisícovky soutěžních CEWE FOTOKNIH už mnoho nezbývá.

První kniha byla dárkem, který všichni obrečeli

První kniha byla dárkem, který všichni obrečeli

"První mojí CEWE FOTOKNIHOU byl dárek pro babičku k narozeninám - kronika jejího života. Při jejím prohlížení byla dojatá nejenom celá naše rodina,…celý článek

Fotogalerie
2 fotografie