„Soutěž ve všech směrech překonala naše odhady a očekávání. Týká se to pochopitelně i množství poukázek na CEWE FOTOKNIHY v hodnotě 500,-Kč, na kterou má nárok každý soutěžící, který do soutěže svoji CEWE FOTOKNIHU přihlásí,“ potvrdil Petr Tureček ze společnosti CeWe Color – FOTOLAB, která soutěž pořádá.

Co je důvodem, že soutěž získala u zákazníků takovou popularitu? Mohou snad za to nabízené odměny – poukázka na 500,-Kč pro každého soutěžícího na zhotovení CEWE FOTOKNIHY, rozdávané digitální fotoaparáty nebo šance získat 100.000,-Kč na dovolenou od CK FISCHER? A z jakých peněz jsou tyto odměny vypláceny, když luxusní provedení nejprodávanější CEWE FOTOKNIHY v tvrdých deskách a ve formátu A4 stojí pouze 799,-Kč?

Fotogalerie
6 fotografií

„Je pravdou, že soutěž je soutěží marketingovou s cílem maximálně zviditelnit atraktivní produkt, jakým CEWE FOTOKNIHA, kniha zhotovená zákazníkem z jeho digitálních fotografií, naskenovaných obrázků a vlastních textů, je. A že nás tato soutěž stojí nemalé peníze je naše investice do našich zákazníků a atraktivního produktu, který si pozornost všech zaslouží. Jak ukázal náš průzkum: 83% lidí dostává pod stromeček dárky, na které velice brzy po Vánocích zapomene. O produktu CEWE FOTOKNIHA se to říct nedá, vyzkoušejte to a uvidíte,“ dodává Petr Tureček.

Pokud se chcete sami přesvědčit, co to je CEWE FOTOKNIHA a zjistit, proč je u zákazníků tak populární, doporučujeme navštívit stránky www.cewe-fotokniha.cz, stáhnout si zcela zdarma program na její přípravu a darovat ji letos pod stromeček. A pak jen počkat na reakci obdarovaného.

Poradíme, čím potěšíte o Vánocích! 83% lidí totiž dostává dárky, které nepotřebuje

Poradíme, čím potěšíte o Vánocích! 83% lidí totiž dostává dárky, které nepotřebuje

I v letošním roce jsme začali ve velkém zaplavovat diskusní fóra na internetu prosbami o tipy na vánoční dárky pro ty, které máme rádi, oni ale všechno…celý článek

Partyšová se pochlubila svatebními fotkami!

Partyšová se pochlubila svatebními fotkami!

„Dárek pro běžné lidi i milionáře“, říká s nadsázkou Gabriela Partyšová (31) o svých CEWE FOTOKNIHÁCH, které si s manželem Josefem Koktou (52) pravidelně…celý článek