V čem tkví tajemství tohoto unikátního přístroje Catler GR 8010? Během vteřiny uděláte z klasického kontaktního otevřený barbecue gril pro zahradní párty. Ráno ho tedy můžete použít jako klasický toustovač v kuchyni, odpoledne na něm můžete jako na klasickém grilu připravit třeba steaky, a to bez použití jediné kapky tuku!

Kontaktní gril Catler GR 8010 během vteřiny rozložíte a můžete se poustit třeba do přípravy steaků
Autor: Hobbyman.cz
Grilovací desky jsou opatřeny vysoce kvalitní nepřilnavou povrchovou úpravou Quantanium odolnou proti poškrábání. Díky žebrování na horní desce snadno vykouzlíte na grilu Catler GR 8010 šťavnatý steak fantastické chuti s lahodnou krustou na povrchu. Spodní plochá deska zajistí perfektní kontakt s připravovaným pokrmem.

Při grilování jistě oceníte i nastavení výšky horní desky a sklonu spodní plochy, stejně jako regulaci teploty od 180 do 220 °C. Pak budou vaše sendviče vždy správně zapečené, zelenina křehká a steaky tak šťavnaté.

POZOR: Luxusní digitální váha jako bonus zdarma!

Pokud si na Hobbyman.cz objednáte gril

Luxusní závěsná digitální váha Catler KS 4010 běžně stojí kolem 1 500 Kč, při nákupu odšťavňovače ji ale získáte zdarma!
Autor: Hobbyman.cz
Catler GR 8010 právě v těchto dnech, získáte také zdarma luxusní závěsnou digitální váhu Catler KS 4010. Ta by vás sama o sobě přišla na téměř  1 500 korun!  

I ona má špičkový nerezový design s velkým podsvíceným LCD displejem a dotykovým ovládacím panelem. Oceníte i jedinečnou funkci, která umožňuje vážit jednotlivé ingredience v jediné misce. Po navážení jedné stisknutím tlačítka Tare vynulujete displej a budete moci pokračovat ve vážení dalších ingrediencí.

Fotogalerie
3 fotografie