To je kardinální otázka letošního jara, kterou si pokládají tisíce českých rodin. Má smysl utrácet za dovolenou v cizině, když se mi tam stejně kvůli všem rizikům ani za mák nechce? A když jsou zájezdy kvůli slabé koruně – viděno poměrem ceny a co za ni člověk dostane - často vyloženým propadákem?

Odpověď je jasná. Zvlášť, když je podložena výjimečnou nabídkou Mountfieldu, největšího tuzemského prodejce rodinných bazénů. „Týden na přeplněné pláži třeba na Mallorce vyjde čtyřčlennou rodinu na nějakých 80 tisíc korun. Prakticky za stejné peníze si teď ale můžete pořídit nádherný luxusní bazén,“ potvrzuje Jaroslav Pištěk z Mountfieldu.

Letošní novinkou v Mountfieldu je řada luxusních sklolaminátových bazénů Tropicana, na snímku je model Hawaii. Nádherný bazén Tropicana se dá pořídit už od 78 000 korun.
Autor: Mountfield

Skvělé přitom je, že koupat se budete pěkně v bezpečí a v soukromí u svého domu minimálně šest měsíců v roce. A nejen letos, nýbrž i napřesrok a další dlouhá léta. Koupě bazénu je totiž dlouhodobou investicí, která nejenže povýší životní styl rodiny o další úroveň, ale významně a natrvalo zvýší i cenu nemovitosti.

Pořídit si bazén je podle Jaroslava Pištěka jednodušší, než by se zdálo. „Stačí zajít do kteréhokoliv našeho prodejního centra, kde se vás ujme náš bazénový specialista. Představí vám kompletní sortiment bazénů a kvalifikovaně pomůže s výběrem. V nabídce máme víc než 250 modelů sklolaminátových bazénů Calypso a Tropicana, keramických bazénů Excelence, kompozitních bazénů Fort Wayne nebo design- kompozitních bazénů  Métropole různých tvarů a velikostí. Je tedy opravdu z čeho vybírat.

Kdo už bazén má, si cení zejména toho, že se může vykoupat kdykoliv, v soukromí svého domova, v bezpečí a v klidu.
Autor: Mountfield

Samozřejmostí je špičková VIP péče,  každý zákazník má k dispozici svého osobního bazénáře, který zařídí, co je potřeba. Počínaje poradenstvím, přes zpracování nezávazné nabídky až po samotnou profesionální realizaci bazénu. Tím to ovšem nekončí. Každému novému majiteli našeho bazénu jsme v případě potřeby k dispozici i kdykoliv v budoucnu,“ vyzdvihuje Jaroslav Pištěk další z konkurenčních výhod Mountfieldu.

Ale pozor výjimečná možnost pořídit si bazén za cenu jedné dovolené potrvá jen do 15. května.

Velmi populární jsou kompozitní bazény řady Fort Wayne, které mají právem přívlastek „bazény na míru“. Můžete si u nich nadefinovat nejen velikost a tvar, ale také víceúrovňový profil dna.
Autor: Mountfield

Pokud se chcete inspirovat, podívejte se na www.bazeny.mountfield.cz,  kde najdete kompletní sortiment, všechny potřebné kontakty a můžete se také bazénových specialistů zeptat na vše, co vás ohledně případného pořízení bazénu zajímá.