Schválení i vyplacení do 15 minut  

Abyste mohli řešit nastalou situaci co nejdříve, věnuje se poskytovatel posuzování všech žádostí ihned po jejich obdržení. Už během 5 minut se tak dozvíte, zda-li a kdy vám mohou být peníze připsány na účet, a nebudete muset hledat  další řešení.

Pokud jde o vyplacení, probíhá neprodleně po schválení a podepsání smlouvy – nikam ale chodit nemusíte, potvrdit ji lze SMS kódem. Díky okamžitým platbám vám pak budou peníze převedeny do 10 minut i během víkendu, ať máte konto u stejné nebo jiné banky.

Kolik si půjčíte a s jakou splatností  

Ať chcete koupit nový spotřebič do domácnosti nebo pokrýt výdaje před výplatou, poskytne vám nebankovní společnost jako novému klientovi půjčku od 1 000 do 10 000 Kč, zatímco při opakovaném využití může být tento limit až dvojnásobný. Můžete si tak ponechat jistotu finanční rezervy, která vám bude kdykoliv vyplacena během pár minut.

Z hlediska splatnosti jde o úvěr s krátkodobým trváním, což znamená, ze vás nebude zatěžovat déle než měsíc. Konkrétně můžete peníze získat na 5 až 30 dní, a je pouze na vás, jak dlouhou dobu trvání zvolíte. Obecně přitom platí, že čím kratší je splatnost, tím méně zaplatíte na poplatcích.

Finanční pomoci se vám dostane i o víkendu  

Některé výdaje o sobě nedávají s předstihem, ani když vyžadují okamžité řešení. A kdo nemůže čekat ani jediný den, dostává se do zdánlivě neřešitelné situace. Z tohoto důvodu vyhodnocuje poskytovatel všechny přijaté žádosti ihned i v sobotu a neděli, a bude-li vše v pořádku, vyplatí vám obratem peníze na účet.