DISKUSE K ČLÁNKU

mrazkova@...:Pěkný článek, když se záclony dobře vyberou, tak vypadají moc pěkně, ale taky se v nich hrozně drží prach a jejich sundávání, praní a následné věšení mě teda vždycky hrozně štvalo. Proto jsme si po výměně oken nechali raději udělat rolety den a noc na míru, pro představu http://www.mk-rolety.cz/latkove-rolety/den-a-noc/

(23. 02. 2018 19:49)

jiri-homol...@...:Také osobně nevidím problém v nákupu záclon přes internet a to jsme starší ročník. Osobně jsem nakupovala nedávno záclony zde http­s://ww­w.dan­te.cz­/Zaclo­ny/

(07. 02. 2018 16:09)

tom.fotbal...@...:Taky nechápu, proč nedoporučujete objednávat záclony přes internet.. osobně jsem nakoupila tady https://www.textil-jimi.cz/metrazove-zaclony-c23/ a jsem spokojená. Hodně dobré pořízení za minimum úsilí.

(31. 01. 2018 14:03)

agatamachova:Ahoj. Po internetu se prave siri novinka, jak si vydelat nejake penize. Najdete to na - www.Pr­ilep­seni­.Nazo­ry.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a zatim jsem naprosto spokojena Doporucovala ***, protoze brzy uz by to nemuselo byt mozne...

(17. 03. 2013 17:29)

simonkadavidkova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(11. 03. 2013 20:50)

kristinan:V naší rodině kupujeme již třetí generaci české záclony z Tylexu a jsme maximálně spokojeni s kvalitou i provedením. Poslední nákupy jsme udělali na e-shopu, nemá to chybu. Mohu tyto výrobky jen doporučit, ozkoušejte. Žádní Vietnamci, či jiní "obchodníci"

(11. 03. 2013 11:44)

cotonice:Nechápu doporučení autora(ky) článku "Nekupujte záclony na inter­netu"­.Dopo­ruču­ji nejprve záclony po internetu koupit a potom hloupě kritizovat.Ujišťuji Vás ,že záclony v kamenných obchodech a na internetu jsou naprosto stejné kvality ,protože je vyrábějí stejné továrny a dokonce stejnou technologií (to tady nechci rozvádět).Rozdíl je skutečně v cenách .Zatímco na netu pořídíte slušné záclony od 50 do 140 Kč/m (záleží na výšce oken, neboli šířce záclon),tak v kamenných obchodech tyto záclony pořídíte v cenách vyšších o 100 až 150%.Navíc tyto internetové obchody zasílají katalogy a dokonce mají tel .servis.Prostě a jednoduše již 10 let kupuji záclony přes internet a nikdy jsem nemusela činit reklamaci.Všem doporučuji

(08. 03. 2013 14:13)

fortin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(11. 03. 2013 10:01)

itartas:já taky, méně prachu, více světla, méně práce se šplháním po oknech...

(08. 03. 2013 08:13)

fortin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 03. 2013 09:53)

luckavitaskova:Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat nejake penize. Je to na - ***.*** - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

(03. 03. 2013 10:54)

odetka.odetka:Jsem relaxacni svadlenka a zaclony si siji sama. Nakupuji je na internetu, protoze na ty z obchodu nemam.Zatim jsem nebyla nikdy zklamana. Nevim, kdo ten clanek psal, ale asi nejake kopyto.

(02. 03. 2013 16:34)

petraduponteova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(28. 02. 2013 19:36)

kadlinka:Nemám záclony,je to jen lapač prachu.A hlavně se mi to nelíbí.Ani žaluzie.V Nizozemí tak žijí také,na oknech záclony nenajdete.

(28. 02. 2013 14:59)

zlobit:Lapač prachu ano, máme přeci pračku. V paneláku to bez záclon nejde. Do oken je vidět a že se Vám to nelíbí ?
V paneláku bez záclon je okno ošklivé a bez žaluzií bychom v létě chcíli.

(01. 03. 2013 14:23)

beruna:Něco jiného je mít okna bez záclon v domku se zahradou, anebo v panelákovém bytě v husté zástavbě. Někdo se rád producíruje v bytě bez záclon a nevadí mu, že ho zvenku kdekdo šmíruje, ale většina lidí potřebuje doma soukromí. A záclony navíc byt zútulní.

(01. 03. 2013 17:22)

oringla:Poslední odstavec článku mě nadzvihnul. Zásadně si objednávám záclony přes internet a vždy byly OK. Desítky let si záclony sama šiji, a nejeví známky diletantismu. Takže nepaušalizujte.

(28. 02. 2013 11:03)

simeon:

(28. 02. 2013 15:56)

zlobit:Také šiju záclony doma a žádný problém nikdy nebyl. Tak nevím, proč bychom měli zase někoho "živit" jenom proto, že nejsme profíci.

(01. 03. 2013 14:27)

krtekub:Ano, pořádné žaluzie, husté záclony, né-li ještě závěsy a tmavé barvy na stěnách a malá okna (dnešní trend) a pak se lékaři kdiví, kolik se spoliká prášků na psychiku. Není to zase reklama na zvýšení prodeje záclon?

(28. 02. 2013 10:47)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy