DISKUSE K ČLÁNKU

veronika.praha:tak to s tím vínem, to mě docela zarazilo, můj pejsek víno miluje a zatím, musím zaklepat, se mu nic nestalo, rád ty kuličky honí po podlaze a pak si je jakože uloví :o)) s tou čokoládou to vím, ta je pro pejsky toxická, ale bohužel jsem viděla jak jedna babka dávala svému psovi čokoládu ze zmrzliny :o((( a co se týče dortů, tak mu dám maximálně vylíznou talířek od šlehačky :o))

(07. 02. 2011 09:14)

pompadurka:Nevim proc pisete, ze by Anglicane zaplakali jak se chovaji Cesi nebo Slovaci ke psum. V Anglii je to hrozne je mi tech zvirat lito. Mam take pejska miluje hroznove vino a pochutnava si na nem uz 9 let a stale zije.

(04. 02. 2011 21:33)

hellish:Koupila jsem přípravek proti blechám, kde bylo na etiketě psáno, že je vhodný pro kočky, psy a jiná zvířata. Poté co mi málem umřela kočka a veterinářka řekla, že přípravek obsahuje permethrin, který bývá pro kočky smrtelný, jsem napsala na ČOI, která to předala Ústavu pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv a přípravek již nyní nesmí obsahovat onu větu: "Vhodný pro kočky".Takže mám alespoň dobrý pocit, že to zachrání nemálo koček. Docela mě i těší, že o tom nyní píší (i když Blesk) Předtím nikde ta info nebyla.

(04. 02. 2011 13:18)

lo2f:Když to může zabít našeho pejska, jistě to bude moci zabít i sousedovic

(03. 02. 2011 21:27)

vaclavthekral:VETTOX tým a Veterinární a farmaceutická univerzita Brno se důrazně distancují od článku, který byl na téma otrav zvířat uveřejněn v deníku Blesk. S nikým jsme nespolupracovali a tento článek nepřipravili. Mnoho informací je v něm chybných. Správné informace naleznete na našich stránkách, na dotazy odpovídáme v diskuzním fóru.

(03. 02. 2011 00:02)

kotena:Proč se smazaly všecky reakce,kdy se upozorňovalo na to,že uváděná organizace Vettox se od tohoto článku distancuje a v mnoha ohledech nesouhlasí??
http­s://ci­t.vf­u.cz­/vet­tox/

(02. 02. 2011 16:35)

roman1122:Pred redaktorom nechám svojej mačke zjesť celý balík hrozienok a o čo že mačke nič nebude!

(02. 02. 2011 13:49)

bara:to nejsou hlouposti, to je ověřená pravda!!
A s hrozinkama to je mnohem horší u psů.
tak jako tak poškozujete svému zvířátku zdraví!!!
*
jsem se setkala na Slovensku s tím, ež tam lidé nechávají svého psa v třekustém mrazu v nezateplených boudách ...hlavně na jihu Slovenska, nejen v Tatrách.
Zacházejí tak se svými zvířaty někteří í i zde v Čechách, hlavně na vesnici, ale já to u vás viděla skoro všude...
Angličané by zaplakali, jak se tady u nás zachází se zvířaty - doposud byly brány jen jako "věc"..

(02. 02. 2011 14:00)

roman1122:Bara, ty máš aký komplex zo Slovákov.
Hrozienka ešte žiadne zviera nezabili.

(02. 02. 2011 14:49)

bara:po takovémto tvrzení - hloupém - byste měla spíše mít komplex vy...

(02. 02. 2011 20:11)

bafi:Já nemám komplex ze Slováků,jen mi poslední dobou dost lezete na nervy.A je mi úplně fuk jestli se zde opět posype popel na mou hlavu. Souhlasím s barou a dokonce znám případ,kdy paní nechávala haskyho nějakou dobu v zimě na balkoně a on dostal zánět močového měchýře. Myslím romane1122 jestli třeba vám by nebylo dobře teď venku ve stanu

(02. 02. 2011 21:14)

roman1122:A kľudne si daj psa aj do svojej postele, keď to potrebuješ, ale psovi bude lepšie určite v jeho búde

(02. 02. 2011 14:51)

bara:zřejmě jste nepochopila to, co jsem psala. tady se nejedná o to, zda psa mít či nemít v posteli, ale o to, že venku když je mráz, tak leckterý pes pak onemocní.
Jestli chcete, můžu vám dát iks adres veterinářů, kteří vám potvrdí, jak i pes může mít nemocné ledviny, klouby...
a že nejsou všechny boudy zateplené, to je jasné.
a víte - ještě je taky podsatné, o jakou rasu se jedná. haskiho samozřejmě nebudeme nechávat přespat doma ni v zimě...atd.
možná i ve slovenštině byly vydány nějaké knihy o tom, jak zacházet se živými tvory, možná bych vám mohla nějakou knihu v češtině, kterou vydali autoři např. v masarykově univerzitě Brno, doporučit.
a pak se vztekejte

(02. 02. 2011 20:09)

milasek.miska:tak moje kocka by uz mela byt mrtva, uz od mala mi krade cigara a nikdy zadne zdravotni problemy nemela, a to sni treba i dve najednou, je uplne v pohode ...

(02. 02. 2011 12:06)

bara:a jste si jistá, že ten tabák nevyprskne?

(02. 02. 2011 14:01)

trinni:To jsou kočky vážně tak hloupé?

(02. 02. 2011 15:03)

boball:psi jsou citlivější to,nevím,ale kteří citliví nejsou to bych věděla.Určitě kříženci jezevčíka,ten náš už za deset let co je na světě sepral spousty jistě jedovatých potravin a nedávno mu veterinář tipoval tak pět let

(02. 02. 2011 11:11)

bara:no, náš jezevčík (rodičů) se dožil požehnaného věku, skoro stále byl v plném zdraví- bylo mu téměř 18 let...a druhý, můj, zemřel v necelých 16ti.
máme třetím rokem nového pejska, ale rozhodně bych mu nedávala nic, co mu škodí, i kdyby si to chtěl 100 x vyštěkat )

(02. 02. 2011 14:08)

boball:Necpu mu to po kilech,ale dám mu ochutnat od všeho,at si jednou řekne byl jsem v žitě.Jinak je to zmetek,v nestřeženém okamžiku,občas něco lupne.O vánocích ukradl chlebíček,sepral ho celej a dorazil se košíčkem.

(02. 02. 2011 17:14)

bara:))
to znám...i pes se musí někdy hlídat

(02. 02. 2011 20:12)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy