Logo magazínu

Pamlsek od farské Toničky: Medové ořechové trojhránky

2/7
Prohlédnout znovu

Pamlsek od farské Toničky: Medové ořechové trojhránky

Ingredience pro medové trojhránky | Hobbymanie.tv
1. Mouku smíchejte cukrem a „prdopečem“, přidejte měkké máslo, vejce, med a vše zpracujte v hnětači do podoby vláčného těsta | Hobbymanie.tv
2. Vyhnětené těsto uložte krátce v chladu, rozdělte je pak na poloviny a vypracujte z nich 2 obdélníkové pláty velikosti plechu | Hobbymanie.tv
3. Základ ořechové náplně tvoří máslo s cukrem a medem. Vše povařte, přidejte ořechy a nechte hmotu zvolna zkaramelizovat | Hobbymanie.tv
4. Teplou ořechovou hmotu naložte na jeden ze syrových plátů a vložte ho do vyhřáté trouby. Druhý upečte samotný bez náplně | Hobbymanie.tv
5. Než pláty zchladnou, připravte krém: Máslo vyšlehejte s cukrem, přidejte do pěny žloutek nebo med a citrónovou šťávu | Hobbymanie.tv
6. Krémem potřete holý upečený plát, vrstvu přiklopte druhým plátem oříškovou vrstvou dolů a moučník nechte v chladu odležet | Hobbymanie.tv

Nicolase (6) ze Zázraku Blesku rakovina připravila o zrak: Nádor zase roste! A pohlazení pro Pártlovou

Kritický stav Patrika Hezuckého (55): První slova jeho ženy!

Boj o Turka po skandálech: Pavel neustoupí, není připraven ho jmenovat, míní politolog

Topolánek o boji s rakovinou slinivky: Složitá operace a šance žít přes 5 let!

Babiš se vzdává Agrofertu: Nejlepší premiér, nebo lhář? Parťáci ho chválí, koalice kritizuje

Nosková u soudu s expartnerem líčila násilí: Neurol, víno a mačety! Praštil se mnou o stůl a…