Pamlsek od farské Toničky: Medové ořechové trojhránky
4
/
7
Prohlédnout znovu
Pamlsek od farské Toničky: Medové ořechové trojhránky
Ingredience pro medové trojhránky
|
Hobbymanie.tv
1. Mouku smíchejte cukrem a „prdopečem“, přidejte měkké máslo, vejce, med a vše zpracujte v hnětači do podoby vláčného těsta
|
Hobbymanie.tv
2. Vyhnětené těsto uložte krátce v chladu, rozdělte je pak na poloviny a vypracujte z nich 2 obdélníkové pláty velikosti plechu
|
Hobbymanie.tv
3. Základ ořechové náplně tvoří máslo s cukrem a medem. Vše povařte, přidejte ořechy a nechte hmotu zvolna zkaramelizovat
|
Hobbymanie.tv
4. Teplou ořechovou hmotu naložte na jeden ze syrových plátů a vložte ho do vyhřáté trouby. Druhý upečte samotný bez náplně
|
Hobbymanie.tv
5. Než pláty zchladnou, připravte krém: Máslo vyšlehejte s cukrem, přidejte do pěny žloutek nebo med a citrónovou šťávu
|
Hobbymanie.tv
6. Krémem potřete holý upečený plát, vrstvu přiklopte druhým plátem oříškovou vrstvou dolů a moučník nechte v chladu odležet
|
Hobbymanie.tv
Mrazivá fotka vraha: Syřan v Rakousku pobodal několik lidí, při činu se usmíval jak šílený
Rozběsněný Slováček po útoku Patrasové: Do smrti s ní nepromluvím!
Bývalý fotbalista Švancara šokoval výrokem: Nesnáším tlustý děti! Odborníci i veřejnost ho ostře zkritizovali
Klientky o zvrhlém gynekologovi z Liberce: Arogance a necitlivé jednání, které překračovalo hranice
Mozkový infarkt manželky Radka Kašpárka: Šéfkuchař popsal podrobnosti zásahu!
Víkend politiků: Babiš i Kupka na plese, Schillerová s vnukem a „bába z ledu“ Šebelová