Pamlsek od farské Toničky: Medové ořechové trojhránky
7
/
7
Prohlédnout znovu
Pamlsek od farské Toničky: Medové ořechové trojhránky
Ingredience pro medové trojhránky
|
Hobbymanie.tv
1. Mouku smíchejte cukrem a „prdopečem“, přidejte měkké máslo, vejce, med a vše zpracujte v hnětači do podoby vláčného těsta
|
Hobbymanie.tv
2. Vyhnětené těsto uložte krátce v chladu, rozdělte je pak na poloviny a vypracujte z nich 2 obdélníkové pláty velikosti plechu
|
Hobbymanie.tv
3. Základ ořechové náplně tvoří máslo s cukrem a medem. Vše povařte, přidejte ořechy a nechte hmotu zvolna zkaramelizovat
|
Hobbymanie.tv
4. Teplou ořechovou hmotu naložte na jeden ze syrových plátů a vložte ho do vyhřáté trouby. Druhý upečte samotný bez náplně
|
Hobbymanie.tv
5. Než pláty zchladnou, připravte krém: Máslo vyšlehejte s cukrem, přidejte do pěny žloutek nebo med a citrónovou šťávu
|
Hobbymanie.tv
6. Krémem potřete holý upečený plát, vrstvu přiklopte druhým plátem oříškovou vrstvou dolů a moučník nechte v chladu odležet
|
Hobbymanie.tv
Bič na české influencery! Musí se registrovat a budou pod kontrolou
Syn Radka Brzobohatého Ondřej: Velké plány s pozůstalostí po tátovi (†79)!
Pneumolog o karcinomu plic: Je to největší zabiják mezi nádory. Jaké příznaky nepodceňovat?
Senátorka Kovářová (60): Náhlé zdravotní komplikace! Po záchvatu skončila v nemocnici
Nečekaná smrt milovníka drahých aut Lubomíra: Šílená nehoda luxusního Rolls-Royce
Marta Jandová po odstranění prsou na křtu nové knihy: Předvedla dekolt!