Logo magazínu

Pamlsek od farské Toničky: Medové ořechové trojhránky

7/7
Prohlédnout znovu

Pamlsek od farské Toničky: Medové ořechové trojhránky

Ingredience pro medové trojhránky | Hobbymanie.tv
1. Mouku smíchejte cukrem a „prdopečem“, přidejte měkké máslo, vejce, med a vše zpracujte v hnětači do podoby vláčného těsta | Hobbymanie.tv
2. Vyhnětené těsto uložte krátce v chladu, rozdělte je pak na poloviny a vypracujte z nich 2 obdélníkové pláty velikosti plechu | Hobbymanie.tv
3. Základ ořechové náplně tvoří máslo s cukrem a medem. Vše povařte, přidejte ořechy a nechte hmotu zvolna zkaramelizovat | Hobbymanie.tv
4. Teplou ořechovou hmotu naložte na jeden ze syrových plátů a vložte ho do vyhřáté trouby. Druhý upečte samotný bez náplně | Hobbymanie.tv
5. Než pláty zchladnou, připravte krém: Máslo vyšlehejte s cukrem, přidejte do pěny žloutek nebo med a citrónovou šťávu | Hobbymanie.tv
6. Krémem potřete holý upečený plát, vrstvu přiklopte druhým plátem oříškovou vrstvou dolů a moučník nechte v chladu odležet | Hobbymanie.tv

Manželka Hezuckého (†55) Nikola a její rozhodnutí z lásky: Nechtěla, aby Patrik přišel o vědomí!

V litoměřické nemocnici zemřela 2 miminka: Jeden z nejlepších lékařů mimo službu?

Dívka na Královéhradecku se svíjela v křečích: Mohl za to „neviditelný zabiják“

Zemřel psycholog Nakonečný (†93), autor Psychologie osobnosti. „Odešel v klidu ve svém domě v péči syna“

Babiš se zbaví Agrofertu: 10 otázek a odpovědí. Opravdu vyřešil střet zájmů? Zůstane v holdingu rodina?

Ruský útok u hranic Polska: České vrtulníky a polské stíhačky ve vzduchu!