Molekulární gastronomie: Poznejte s Gondíky vaření jako v chemické laboratoři
Čím pan Koukolíček překvapí Adélu a Dalibora Gondíkovi? Budou se servírovat velmi exotické chody – krajta v teriyaki marinádě s kouřícími kameny a tapiokovým škrobem s jasmínovým čajem.
|
archiv TV Prima
Čím pan Koukolíček překvapí Adélu a Dalibora Gondíkovi? Budou se servírovat velmi exotické chody – krajta v teriyaki marinádě s kouřícími kameny a tapiokovým škrobem s jasmínovým čajem.
|
archiv TV Prima
Čím pan Koukolíček překvapí Adélu a Dalibora Gondíkovi? Budou se servírovat velmi exotické chody – krajta v teriyaki marinádě s kouřícími kameny a tapiokovým škrobem s jasmínovým čajem.
|
archiv TV Prima
Čím pan Koukolíček překvapí Adélu a Dalibora Gondíkovi? Budou se servírovat velmi exotické chody – krajta v teriyaki marinádě s kouřícími kameny a tapiokovým škrobem s jasmínovým čajem.
|
archiv TV Prima
Velmi oblíbené jsou také amarouny, které můžete znát z českého seriálu Návštěvníci.
|
archiv TV Prima
Čím pan Koukolíček překvapí Adélu a Dalibora Gondíkovi? Budou se servírovat velmi exotické chody – krajta v teriyaki marinádě s kouřícími kameny a tapiokovým škrobem s jasmínovým čajem.
|
archiv TV Prima