Připravte si dobrou kávu! 6 tipů jak na to
1
/
7
Prohlédnout znovu
Připravte si dobrou kávu! 6 tipů jak na to
Dobrou kávu poznáte podle bohaté pěny na povrchu.
|
Profimedia.cz
Z espressa můžete přidáním našlehaného mléka vytvořit báječné cappucino a oslnit tak všechny příchozí návštěvníky. Kávu šleháme pod napařovací tryskou do 160 stupňů Celsia.
|
Profimedia.cz
Kvalitní kávu poznáte podle celých zrn a světle zelené či hnědé barvy. Pokud jsou zrna tmavě hnědá až černá, jedná se o kávu spálenou, která by se k zákazníkovi v žádném případě neměla dostat.
|
Profimedia.cz
Připravit cappucino s ozdobným vzorem chce chvíli cviku, ale naučí se to každý.
|
Profimedia.cz
Pro docílení opravdu dobré kávy nesmíme zapomenout na nahřátí sklenic či hrnečků.
|
Profimedia.cz
Správné espresso kávovarem proteče za 23 sekund. Pokud tomu tak není, máte kávová zrna příliš jemně či hrubě namletá.
|
Profimedia.cz
Kávu si nejlépe vychutnáte v naprosté pohodě a klidu domova.
|
profimedia.cz
„Krokodýl“ Pavel v Austrálii: U krajánků si pochutnal na klokaním guláši a steaku!
Simona Krainová po drsných slovech sestry: Lítost, bolest, ale jinak to nešlo!
Dva školaci spadli ze čtyřmetrové střechy vodárny: Oba bojují o život v nemocnici!
Dramatický zásah na Sněžce: Devět turistů uvázlo na zledovatělém vrcholu
Tragická noc na Karlštejně: V jezírku golfového hřiště plavala mrtvola
Zpěvák Jan Kopečný: Sepsul Poctu Gottovi!