Připravte si dobrou kávu! 6 tipů jak na to
7
/
7
Prohlédnout znovu
Připravte si dobrou kávu! 6 tipů jak na to
Dobrou kávu poznáte podle bohaté pěny na povrchu.
|
Profimedia.cz
Z espressa můžete přidáním našlehaného mléka vytvořit báječné cappucino a oslnit tak všechny příchozí návštěvníky. Kávu šleháme pod napařovací tryskou do 160 stupňů Celsia.
|
Profimedia.cz
Kvalitní kávu poznáte podle celých zrn a světle zelené či hnědé barvy. Pokud jsou zrna tmavě hnědá až černá, jedná se o kávu spálenou, která by se k zákazníkovi v žádném případě neměla dostat.
|
Profimedia.cz
Připravit cappucino s ozdobným vzorem chce chvíli cviku, ale naučí se to každý.
|
Profimedia.cz
Pro docílení opravdu dobré kávy nesmíme zapomenout na nahřátí sklenic či hrnečků.
|
Profimedia.cz
Správné espresso kávovarem proteče za 23 sekund. Pokud tomu tak není, máte kávová zrna příliš jemně či hrubě namletá.
|
Profimedia.cz
Kávu si nejlépe vychutnáte v naprosté pohodě a klidu domova.
|
profimedia.cz
Rozchod Babišových: Co bude s „rodinným“ holdingem?
Wimbledonská šampionka Vondroušová po oznámení rozvodu: Zpověď o bolavém období
Ministr Hladík o zálohování plechovek a petek: Kus za čtyři koruny. Jak to bude fungovat?
Stop turistům v dalším dovolenkovém ráji Čechů! Na "Kanárech" pro ně chystají speciální daň
Hrůza v Macoše: Do propasti skočili dva muži! Jeden se měl před tím ještě zastřelit
Bartoška na tiskovce k letošním Varům: Po nemoci zářil v dobré náladě! Kdo dostane Globus?