Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
2
/
6
Prohlédnout znovu
Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
1. Světlé těsto: K drceným sušenkám přidejte moučkový cukr, máslo, pár kapek aroma, mléko a vše zpracujte nejlépe v hnětači
|
Hobbymanie.tv
2. Tmavé těsto: Základ tvoří opět drcené sušenky, moučkový cukr, dále přidejte kakao strouhané ořechy, rumové aroma a mléko
|
Hobbymanie.tv
3. Ze světlého těsta vypracujte mezi dvěma fóliemi 3 obdélníky silné 4 mm shodné velikosti a z tmavého vyválejte dva plátky
|
Hobbymanie.tv
4. Na jeden ze světlých plátů těsta přiložte tmavý (je lepkavější), přiložte druhý světlý plát a postup ještě zopakujte
|
Hobbymanie.tv
5. Povrch dezertu převálejte (urovnejte) přes list papíru válečkem, papír sejměte a rozetřete na vrchní plochu čoko polevu
|
Hobbymanie.tv
6. Polevu připravíte důkladným vymícháním rozehřáté čokolády na vaření s trochou oleje. Zchladlý dezert nakonec rozdělte na kostky
|
Hobbymanie.tv
„Krokodýl“ Pavel v Austrálii: U krajánků si pochutnal na klokaním guláši a steaku!
Simona Krainová po drsných slovech sestry: Lítost, bolest, ale jinak to nešlo!
Dva školaci spadli ze čtyřmetrové střechy vodárny: Oba bojují o život v nemocnici!
Dramatický zásah na Sněžce: Devět turistů uvázlo na zledovatělém vrcholu
Tragická noc na Karlštejně: V jezírku golfového hřiště plavala mrtvola
Zpěvák Jan Kopečný: Sepsul Poctu Gottovi!