Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
3
/
6
Prohlédnout znovu
Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
1. Světlé těsto: K drceným sušenkám přidejte moučkový cukr, máslo, pár kapek aroma, mléko a vše zpracujte nejlépe v hnětači
|
Hobbymanie.tv
2. Tmavé těsto: Základ tvoří opět drcené sušenky, moučkový cukr, dále přidejte kakao strouhané ořechy, rumové aroma a mléko
|
Hobbymanie.tv
3. Ze světlého těsta vypracujte mezi dvěma fóliemi 3 obdélníky silné 4 mm shodné velikosti a z tmavého vyválejte dva plátky
|
Hobbymanie.tv
4. Na jeden ze světlých plátů těsta přiložte tmavý (je lepkavější), přiložte druhý světlý plát a postup ještě zopakujte
|
Hobbymanie.tv
5. Povrch dezertu převálejte (urovnejte) přes list papíru válečkem, papír sejměte a rozetřete na vrchní plochu čoko polevu
|
Hobbymanie.tv
6. Polevu připravíte důkladným vymícháním rozehřáté čokolády na vaření s trochou oleje. Zchladlý dezert nakonec rozdělte na kostky
|
Hobbymanie.tv
Češi pro letušku Lenku vybrali 5 milionů na léčbu rakoviny: Tragicky přišla o bratra!
100 truchlících na »propáleném« pohřbu Laufera (†84): Bez hymny a posledního daru
Rošády ve Fialově vládě: Jsou po Langšádlové v ohrožení další „neviditelní“ ministři?
Krásné novinky od dětí s SMA: Maxík už půjde do školy! Oliverkovi se daří ve školce
Odborníci na telefonu jsou zpět: Už v pondělí poradí s psychickým zdravím! Komu můžete volat?
Rozvod tenistky Vondroušové: Ozval se manžel Štěpán. Plán B a slova o ráji!