Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
3
/
6
Prohlédnout znovu
Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
1. Světlé těsto: K drceným sušenkám přidejte moučkový cukr, máslo, pár kapek aroma, mléko a vše zpracujte nejlépe v hnětači
|
Hobbymanie.tv
2. Tmavé těsto: Základ tvoří opět drcené sušenky, moučkový cukr, dále přidejte kakao strouhané ořechy, rumové aroma a mléko
|
Hobbymanie.tv
3. Ze světlého těsta vypracujte mezi dvěma fóliemi 3 obdélníky silné 4 mm shodné velikosti a z tmavého vyválejte dva plátky
|
Hobbymanie.tv
4. Na jeden ze světlých plátů těsta přiložte tmavý (je lepkavější), přiložte druhý světlý plát a postup ještě zopakujte
|
Hobbymanie.tv
5. Povrch dezertu převálejte (urovnejte) přes list papíru válečkem, papír sejměte a rozetřete na vrchní plochu čoko polevu
|
Hobbymanie.tv
6. Polevu připravíte důkladným vymícháním rozehřáté čokolády na vaření s trochou oleje. Zchladlý dezert nakonec rozdělte na kostky
|
Hobbymanie.tv
ŽIVĚ Fiala v Blesku: Proč pomáhá Ukrajině? A kde chce vzít peníze na obranu Česka?
Burešová »naposledy« vysvětluje aféru se Saganem: Slova o zradě a omluva!
Burešová za ručičku se Saganem: Forejtova zvláštní reakce! On zrovna v Bratislavě nebyl…
Ve Vatikánu se rozjíždí hra o trůny: Budeme mít českého papeže?
„Zabil lidi cez padáky.“ Ústavní soud smetl Babišovu stížnost, omluva šéfa ANO Kalouskovi platí
Šokující výpověď zubařky o brutálním násilí a teroru. Odborníci: Proč tyrana obdivovala?