Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
3
/
6
Prohlédnout znovu
Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
1. Světlé těsto: K drceným sušenkám přidejte moučkový cukr, máslo, pár kapek aroma, mléko a vše zpracujte nejlépe v hnětači
|
Hobbymanie.tv
2. Tmavé těsto: Základ tvoří opět drcené sušenky, moučkový cukr, dále přidejte kakao strouhané ořechy, rumové aroma a mléko
|
Hobbymanie.tv
3. Ze světlého těsta vypracujte mezi dvěma fóliemi 3 obdélníky silné 4 mm shodné velikosti a z tmavého vyválejte dva plátky
|
Hobbymanie.tv
4. Na jeden ze světlých plátů těsta přiložte tmavý (je lepkavější), přiložte druhý světlý plát a postup ještě zopakujte
|
Hobbymanie.tv
5. Povrch dezertu převálejte (urovnejte) přes list papíru válečkem, papír sejměte a rozetřete na vrchní plochu čoko polevu
|
Hobbymanie.tv
6. Polevu připravíte důkladným vymícháním rozehřáté čokolády na vaření s trochou oleje. Zchladlý dezert nakonec rozdělte na kostky
|
Hobbymanie.tv
Mrazivá fotka vraha: Syřan v Rakousku pobodal několik lidí, při činu se usmíval jak šílený
Rozběsněný Slováček po útoku Patrasové: Do smrti s ní nepromluvím!
Řehka o výdajích na obranu i Trumpovi: Armáda musí v další dekádě nabrat 14 000 lidí
Bývalý fotbalista Švancara šokoval výrokem: Nesnáším tlustý děti! Odborníci i veřejnost ho ostře zkritizovali
Mozkový infarkt manželky Radka Kašpárka: Šéfkuchař popsal podrobnosti zásahu!
Víkend politiků: Babiš i Kupka na plese, Schillerová s vnukem a „bába z ledu“ Šebelová