Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
5
/
6
Prohlédnout znovu
Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
1. Světlé těsto: K drceným sušenkám přidejte moučkový cukr, máslo, pár kapek aroma, mléko a vše zpracujte nejlépe v hnětači
|
Hobbymanie.tv
2. Tmavé těsto: Základ tvoří opět drcené sušenky, moučkový cukr, dále přidejte kakao strouhané ořechy, rumové aroma a mléko
|
Hobbymanie.tv
3. Ze světlého těsta vypracujte mezi dvěma fóliemi 3 obdélníky silné 4 mm shodné velikosti a z tmavého vyválejte dva plátky
|
Hobbymanie.tv
4. Na jeden ze světlých plátů těsta přiložte tmavý (je lepkavější), přiložte druhý světlý plát a postup ještě zopakujte
|
Hobbymanie.tv
5. Povrch dezertu převálejte (urovnejte) přes list papíru válečkem, papír sejměte a rozetřete na vrchní plochu čoko polevu
|
Hobbymanie.tv
6. Polevu připravíte důkladným vymícháním rozehřáté čokolády na vaření s trochou oleje. Zchladlý dezert nakonec rozdělte na kostky
|
Hobbymanie.tv
Schillerová proti Pavlovi? Prezident neříká pravdu, na zvýšení důchodového věku jsme se neshodli
Kauza Agáty Hanychové a odebraného řidičáku: „Přiznala“ alkohol výměnou za kratší trest!
Zubařka z Přeštic o výstupu na Mount Everest: Zemřel tam kluk z naší party
Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!
Dankovi (18) zemřel tatínek v lese, maminku našel mrtvou: Teď se bojí, že přijde o bydlení
Smrtící nehoda autobusu v Německu se čtyřmi oběťmi: Český řidič se před havárii hádal a bloudil!