Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
5
/
6
Prohlédnout znovu
Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
1. Světlé těsto: K drceným sušenkám přidejte moučkový cukr, máslo, pár kapek aroma, mléko a vše zpracujte nejlépe v hnětači
|
Hobbymanie.tv
2. Tmavé těsto: Základ tvoří opět drcené sušenky, moučkový cukr, dále přidejte kakao strouhané ořechy, rumové aroma a mléko
|
Hobbymanie.tv
3. Ze světlého těsta vypracujte mezi dvěma fóliemi 3 obdélníky silné 4 mm shodné velikosti a z tmavého vyválejte dva plátky
|
Hobbymanie.tv
4. Na jeden ze světlých plátů těsta přiložte tmavý (je lepkavější), přiložte druhý světlý plát a postup ještě zopakujte
|
Hobbymanie.tv
5. Povrch dezertu převálejte (urovnejte) přes list papíru válečkem, papír sejměte a rozetřete na vrchní plochu čoko polevu
|
Hobbymanie.tv
6. Polevu připravíte důkladným vymícháním rozehřáté čokolády na vaření s trochou oleje. Zchladlý dezert nakonec rozdělte na kostky
|
Hobbymanie.tv
Bič na české influencery! Musí se registrovat a budou pod kontrolou
Syn Radka Brzobohatého Ondřej: Velké plány s pozůstalostí po tátovi (†79)!
Pneumolog o karcinomu plic: Je to největší zabiják mezi nádory. Jaké příznaky nepodceňovat?
Senátorka Kovářová (60): Náhlé zdravotní komplikace! Po záchvatu skončila v nemocnici
Nečekaná smrt milovníka drahých aut Lubomíra: Šílená nehoda luxusního Rolls-Royce
Marta Jandová po odstranění prsou na křtu nové knihy: Předvedla dekolt!