Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
Mohlo by vás zajímat
6
/
6
Prohlédnout znovu
Nepečené dobrůtky: Báječné "marcipánové" řezy ze sušenek
1. Světlé těsto: K drceným sušenkám přidejte moučkový cukr, máslo, pár kapek aroma, mléko a vše zpracujte nejlépe v hnětači
|
Hobbymanie.tv
2. Tmavé těsto: Základ tvoří opět drcené sušenky, moučkový cukr, dále přidejte kakao strouhané ořechy, rumové aroma a mléko
|
Hobbymanie.tv
3. Ze světlého těsta vypracujte mezi dvěma fóliemi 3 obdélníky silné 4 mm shodné velikosti a z tmavého vyválejte dva plátky
|
Hobbymanie.tv
4. Na jeden ze světlých plátů těsta přiložte tmavý (je lepkavější), přiložte druhý světlý plát a postup ještě zopakujte
|
Hobbymanie.tv
5. Povrch dezertu převálejte (urovnejte) přes list papíru válečkem, papír sejměte a rozetřete na vrchní plochu čoko polevu
|
Hobbymanie.tv
6. Polevu připravíte důkladným vymícháním rozehřáté čokolády na vaření s trochou oleje. Zchladlý dezert nakonec rozdělte na kostky
|
Hobbymanie.tv
Alois Švehlík (†85) zemřel. Bývalá snacha Jitka Schneiderová: Dojemný vzkaz s tajemným šperkem!
Zesnulý Alois Švehlík (†85): Poslední foto! Pivo v oblíbené společnosti
Zemřel Alois Švehlík (†85): Celebrity se loučí s legendárním hercem a dabérem
Našli ji nahou a špinavou: Do teplického babyboxu někdo odložil holčičku Petru
Čeští turisté se vrací z Egypta: Někdo tam uvízl, jiné obrali o den dovolené!
Léčitel Richard (†50) nechal Jiřího H. (†59) umučit k smrti: Policie navrhuje obžalovat dalších 6 členů sekty