Logo magazínu

Připravte si dobrou kávu! 6 tipů jak na to

1/7
Prohlédnout znovu

Připravte si dobrou kávu! 6 tipů jak na to

Dobrou kávu poznáte podle bohaté pěny na povrchu. | Profimedia.cz
Z espressa můžete přidáním našlehaného mléka vytvořit báječné cappucino a oslnit tak všechny příchozí návštěvníky. Kávu šleháme pod napařovací tryskou do 160 stupňů Celsia. | Profimedia.cz
Kvalitní kávu poznáte podle celých zrn a světle zelené či hnědé barvy. Pokud jsou zrna tmavě hnědá až černá, jedná se o kávu spálenou, která by se k zákazníkovi v žádném případě neměla dostat. | Profimedia.cz
Připravit cappucino s ozdobným vzorem chce chvíli cviku, ale naučí se to každý. | Profimedia.cz
Pro docílení opravdu dobré kávy nesmíme zapomenout na nahřátí sklenic či hrnečků. | Profimedia.cz
Správné espresso kávovarem proteče za 23 sekund. Pokud tomu tak není, máte kávová zrna příliš jemně či hrubě namletá. | Profimedia.cz
Kávu si nejlépe vychutnáte v naprosté pohodě a klidu domova. | profimedia.cz

Manželka Hezuckého (†55) Nikola a její rozhodnutí z lásky: Nechtěla, aby Patrik přišel o vědomí!

Šťastná zpráva od Klausů: Dcera Klause ml. porodila! Holčička, nebo chlapeček?

Ekonom o Agrofertu: Babišova „kulišárna“? Překvapivá slova o Kypru i další pochybnosti

Máslo i za 27,90 Kč: Experti o příčinách zlevnění! Na trhu je i máslo z Polska, Německa či Irska

V litoměřické nemocnici zemřela 2 miminka: Jeden z nejlepších lékařů mimo službu?

Hnus na vánočních trzích: Vandalové týrali oslíky