Největší rozruch asi způsobilo stavení z Vysočiny, které do soutěže vyslal čtenář „mrejca“. Chalupa U Kačírků dokázala nasbírat tolik hlasů, že je ve své kategorii na pátém místě. Statek, který krásou příliš neoplývá, tak předběhl spoustu chalup, které řada čtenářů hodnotí jako opravdové skvosty.

Chalupa U Kačírků jako Anička Dajdou?

Stavení U Kačírků si v kategorii "Chalupy" udržuje 5., tedy finálním místě. Udrží si tuto pozici i nadále?
Autor: Chaty a chalupy
Právě tato chalupa vyvolává řadu emocí. „Svět se opravdu zbláznil. Účast chalupy U Kačírků v první desítce je stejný úlet jako "Anička Dajdou" v jisté TV soutěži,“ píše v diskuzi jeden ze čtenářů. „Jak můžou lidi dávat hlasy této chalupě? Oprýskaná zeď, natřená brána, kousek neupraveného trávníku. Vždyť jsou v soutěži mnohem krásnější chalupy,“ diví se další z nich.

Nespokojení čtenáři Blesk.cz proto začali proti „klanům klikačů“, jak jim říkají, bojovat. A do čela soutěžního pelotonu teď posouvají chaloupky, na kterých je na první pohled vidět, s jakou láskou je jejich majitelé opečovávají. Nejmarkantnějším příkladem je chaloupka pod hradem Svojanov a chalupa v Českém ráji. Ty se díky jejich hlasům probojovaly z pozic „zapomnění“ až do čela finálové desítky!

Máte-li  v soutěži o NEJ chatu a chalupu také své favority, hlasujte pro ně! A pošlete na jejich fotogalerii odkaz také všem svým známým e-mailem, stejně jako na internetové sociální sítě! Čím víc hlasů pro ně získáte, tím větší budou mít šanci dostat se do finální TOP desítky soutěžících, kteří budou bojovat o 100 000 korun.619908:gallery:true:true

Pro chaloupku pod Svojanovem hlasuje Slovensko i soupeři!

Pro chaloupku pod hradem Svojanov hlasuje i Slovensko.
Autor: Chaty a chalupy
Soutěž o NEJ chatu a chalupu pozorně sledují také čtenáři ze Slovenska. Jejich favoritem je už zmíněná chaloupka pod Svojanovem. „Hlasuje celá rodina. Je to jedna z najkrajších chalúp, aké sme videli,“ vzkazují jejím majitelům. „Chalúpka je fakt perfektná, naozaj som ešte krajšiu nevidel a ani dlho vidieť nebudem, lebo je proste jedinečná,“ rozplývá se nad ní další ze slovenských hlasujících.

Rytířský hold této půvabné chaloupce vzdávají dokonce i konkurenční soutěžící! „Do dneška jsem si myslel, že máme nejhezčí chalupu my. Ale teď musím uznat, že jsem se mýlil. Ta nejhezčí je ve Svojanově. I když s tou svou v Jindřichově též soutěžím, prvně posílám svůj hlas vám. Smekám a jen žasnu,“ uznale píše majitelům soutěžící Roman.B.

Fotogalerie
5 fotografií

Souboj o místa ve finálové desítce je ale velmi vyrovnaný. Soutěžícím chybí často pro postup jen pár hlasů. Kdo se nakonec dostane do finále? Rozhodněte svými hlasy a pošlete své favority do druhého, závěrečného hlasování!