Kobold VK150 je nositelem prestižní certifikace TÜV Nord – vhodné pro alergiky. Díky unikátnímu HEPA filtračnímu sáčku se při vysávání zbavíte více než 99,99 % prachu a alergenů, které jsou v sáčku bezpečně zachyceny a uzavřeny proti jejich dalšímu úniku.

Dokonalou údržbu pevných povrchů jako jsou parkety, dlažby a všechny typy plovoucích podlah, vám zaručí nástavec Kobold SP530. Společně s vysavačem Kobold VK150 zvládne vysávání s důkladným vlhkým vytíráním podlahy v jednom kroku.

Autor: Vorwerk

Dalším cenným pomocníkem v domácnosti je ruční elektrický kartáč Kobold PB430 na odstraňování prachu, drobků nebo chlupů domácích mazlíčků z čalounění, polštářů a dalších špatně přístupných míst. Speciální část úklidového systému tvoří vario - hubice a nástavce na odstranění prachu z poliček, lustrů, rámů obrazů, květin, závěsů, záclon nebo knihoven bez nutnosti vše vyndávat a následně vracet zpět.

Autor: Vorwerk

Společnost Vorwerk pomůže také s rychlou a jednoduchou údržbou oken a skleněných tabulí. Revoluční čistič oken Kobold VG100 zvládne jedním tahem okno nejen umýt, ale rovnou odsaje špinavou vodu do zásobníku a okno i další hladké povrchy vyleští.

Pro více informací navštivte www.vorwerk.cz nebo si objednejte nezávazné předvedení na našich pobočkách nebo v pohodlí vašeho domova na zelené lince 800 168 987.