V internetovém hlasování se jí za Českou republiku stala CEWE FOTOKNIHA s názvem Tak to jsme my… autorky Zlaty Chýlové, která získala 1.424 poctivých hlasů.

Na Slovensku v červnu zvítězila CEWE FOTOKNIHA s názvem Kniha o tvorbe a životnej fylozofii výtvarníka Dušana Daniša autorky Jany Danišové s 1.729 hlasy.

Kniha o tvorbe a životnej fylozofii výtvarníka Dušana Daniša
Autor: CeWe Color, a.s.

Červnovými CEWE FOTOKNIHAMI VIP poroty se staly v České republice kniha Heleny Hubínkové s názvem 2010 …aneb co všechno jsme za ten rok prožili...

2010 ...aneb co všechno jsme za ten rok prožili...
Autor: CeWe Color, a.s.

a na Slovensku kniha  Zory Puškáčové - Naša najúspešnejšia hubárska sezóna si vyslúžila aj dôstojnú fotodokum...

Naša najúspešnejšia hubárska sezóna si vyslúžila aj dôstojnú fotodokum...
Autor: CeWe Color, a.s.

Každý může mít ze svých fotografií a vlastních textů svoji CEWE FOTOKNIHU a každý se může zúčastnit mezinárodní soutěže o nejkrásnější Česko-Slovenskou CEWE FOTOKNIHU roku 2011. Ceny v soutěži jsou více než atraktivní – již pouhé přihlášení CEWE FOTOKNIHY do soutěže je odměněno poukázkou v hodnotě 500,-Kč na další CEWE FOTOKNIHU. Vítězné CEWE FOTOKNIHY za měsíc červen a počet přihlášených CEWE FOTOKNIH navíc ukázal, že se CEWE FOTOKNIHA stala v České i Slovenské republice opravdovým hitem a lidé rádi své příběhy nebo neopakovatelné události archivují v podobě vlastní knihy. „Všechny CEWE FOTOKNIHY, které v měsíci červnu vyhrály oprávněně“ komentoval vítězné CEWE FOTOKNIHY Petr Tureček, marketingový manažer pořádající společnosti CeWe Color – FOTOLAB. Máte jiný názor? Podělte se o něj s ostatními prostřednictvím naší  diskuze.