Galerii již přihlášených soutěžních CEWE FOTOKNIH si prohlédněte zde.

CEWE FOTOKNIHA je opravdová kniha, kterou si sestavíte z vašich fotografií, naskenovaných obrázků a vlastních textů v počítači a přímo z něj jí odešle k výrobě do fotolaboratoře FOTOLAB.cz .

Pokud byste si náhodou se sestavováním CEWE FOTOKNIHY nevěděli rady, můžete se zúčastnit bezplatného kurzu s názvem CEWE FOTOAKADEMIE, ve kterém vás naučí přes internet za hodinu v pohodlí vašeho bytu nebo kanceláře sestavit CEWE FOTOKNIHU jako profesionál. Nabídka volných termínů kurzů je zde.

Pro sestavení CEWE FOTOKNIHY potřebujete speciální program, který si zde můžete stáhnout zdarma v plné verzi.

Stručně z pravidel soutěže: do soutěže je možné přihlásit CEWE FOTOKNIHU, která byla odeslaná do výroby nejpozději 30. 11. 2011 ve 24:00 hodin. Poslední termín pro přihlášení vyrobené knihy je 6. 1. 2012 ve 24:00.

Soutěžními typy CEWE FOTOKNIH jsou: tištěné knihy v tvrdých deskách s libovolným počtem stran ve velikostech čtvercová 20x20 cm, A4 a A4 panorama a velká čtvercová XL 30x30 cm. Nově je do soutěže zařazována i novinka CEWE FOTOKNIHA ve vysokém lesku, kterou si do 30. 11. 2011 můžete objednat za zaváděcí cenu – tj. Cenu tištěné knihy.

Tip BLESK.cz: CEWE FOTOKNIHA je velice vděčným vánočním dárkem