Sruby, chatičky u přehrady i velké chaty, půvabné roubenky a chaloupky jako z pohádky. Čtenáři, kteří posílají jejich fotky, jsou na ně právem pyšní…

Beskydy versus Krkonoše…

600007:gallery:true:trueJedna chalupa hezčí, než druhá… Čtenář „Vimar“ jde například do bitvy o NEJ chalupu se svým roubeným stavením, postaveným v Dolních Pasekách v Rožnově pod Radhoštěm už v roce 1848! Těžký kalibr! Přebije ho klasická roubenka z krkonošských Vítkovic, kterou poslal do soutěže čtenář „gerdaa“. Nebo je hezčí pohádková chalupa ze Svojanova na Vysočině, se kterou bojuje čtenář „viki47“?

Fotogalerie
1 fotografie
Pec, ze které by Český Honza nikdy neslezl!

600016:gallery:true:trueŘada čtenářů své šance zvítězit v bitvě posiluje tím, že posílá i fotky interiérů. Tušili byste, jaký skvost třeba skrývá uvnitř právě ta svojanovská chaloupka? Unikátní, perfektně zachovalou pec, ze které by se asi slavný Český Honza do světa nikdy nevydal. Z takové by se mu prostě slézt nechtělo!

Šance na vítězství také stoupá tím, že chalupáři a chataři bojují současně ve více kategoriích. Jako například čtenář „sudetman“, který poslal do boje svou chalupu a v kategorii „vychytávky“ zase soutěží s parádní skalkou.

Autor: 
V soutěži ale můžete všechny trumfnout třeba právě vy!  Neváhejte a také se pochlubte svou pěknou chalupou, chatou nebo zajímavou vychytávkou. Posílejte jejich fotku a vyhrajte chalupářskou bitvu Blesk.cz!