Máte na zahradě u své chalupy či chaty třeba pěkné jezírko nebo bazén? Závidí vám známí a sousedé vaši vychytanou skalku? Chlubíte se svou terasou, pergolou, zahradním posezením? Nebo jste si vlastnoručně postavili udírnu či gril? Neváhejte a pošlete jejich fotky do samostatné kategorie „vychytávky“ ve velké soutěži o 100 000 korun!

Vychytávky, které posíláte

Vychytávky dodávají zahradě i stavení osobitý ráz. Jeden ze soutěžících si například svou chaloupku vyzdobil unikátní mozaikou z obkladaček i keramických talířů. Další zase pomáhá zbloudilým turistům v Polabí. Postavil pro ně rozcestník, ukazující směr a vzdálenost například do Rio de Janeira a dalších světových měst.

Fotogalerie
1 fotografie

Další čtenář Blesk.cz se pochlubil pěkným posezením na terase své chaty. Ale vychytávkou může být i pěkná dřevěná kadibudka. Že už jich na chatách a chalupách moc není? Jestli ji vlastníte, o to větší máte šanci v soutěži zvítězit! Stejně tak do bitvy můžete vyslat i trpaslíky, kteří stráží vaši zahradu, nebo zajímavé krmítko pro ptáčky.

Pokud máte na své zahradě, chalupě či chatě také něco, na co jste pyšní, pošlete jejich fotky do samostatné kategorie "vychytávky" ve velké chalupářské soutěži o 100 000 korun. Třeba právě ta vaše vám pomůže zvítězit!

Autor: