Co je to vlastně vychytávka? Všechno, co dělá vaši chatu, chalupu nebo zahradu jedinečnou. Může to být obyčejná kadibudka, ale také pěkné zahradní jezírko, bazén nebo skalka. Stejně jako vlastnoručně postavená udírna, pergola, starodávná kamna… Fantazii se meze nekladou a čtenáři Blesk.cz jí soudě podle fotek, se kterými v soutěži o 100 000 korun mezi sebou zápolí, mají více, než dost. Své soupeře trumfují často opravdu výjimečnými kousky!

Máte i vy na své zahradě či chalupě zajímavost, která ji obzvášťňuje? Pochlubte se s ní ostatním a pošlete její fotky do soutěže o 100 000 korun. Účastněte se chalupářské bitvy v samostatné kategorii "vychytávky" a vyhrajte!

Autor: 

Sněhové sochy versus ohniště versus vodopád…

S jednou z nejzajímavějších, i když pomíjivých vychytávek, bojuje v soutěži čtenář „Podydy“. Když na zahradě nevěděl, co se sněhem, postavil netradičního sněhuláka. Není to ale spíš umělecké dílo? Škoda, že přežilo jen na fotkách, ale pohled na ně v parných dnech je i tak osvěžující.

Další účastník chalupářské bitvy konkuruje naopak „žhavou“ vychytávkou – svým vlastnoručně postaveným ohništěm. Je udělané z kamene a zcela určitě dodává jeho zahradě neopakovatelný ráz. Hodin, které strávil stavbou tohoto zahradního krbu, určitě nelituje. Buřty a klobásy musí chutnat opravdu výjimečně!

Že zahradě sluší také voda, dokazuje další čtenář Blesk.cz. Nestačilo mu, že vybudoval pěkné zahradní jezírko, chtěl mít také svůj vlastní vodopád. Je sice malý, ale o to hezčí. Při zvuku zurčící vody se musí parádně relaxovat!

Fotogalerie
6 fotografií

Bitva graduje, čí vychytávka bude ta NEJ?

Čtenáři posílají do soutěže i další vychytané „lahůdky“. Ať už je to třeba příjemné posezení pod pergolou, nebo luxusní skalka, či vyhřívaný bazén. Máte i vy na své zahradě podobně vychytanou zajímavost? Pochlubte se s ní ostatním a pošlete její fotky do samostatné kategorie „vychytávky“. Třeba právě ta vaše zvítězí!

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.9pt 90.7pt 70.9pt 25.5pt; mso-header-margin:35.45pt; mso-footer-margin:35.45pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Pokud máte na své zahradě, chalupě či chatě také něco, na co jste pyšní, pošlete fotky do samostatné kategorie "vychytávky" ve velké chalupářské soutěži o 100 000 korun. Třeba právě ta vaše vám pomůže zvítězit!