Už minulý ročník ukázal, že nemusíte mít zrovna luxusní stavení a přesto můžete zvítězit. Příklad? Zuzana Hingarová soutěžila se svou chatou v  osadě na Slapech. Vybudovala ji spolu s přítelem vlastníma rukama  na půdorysu 5 x 5 metrů. Přesto, že v soutěži byly daleko větší a noblesnější chaty, čtenáři Blesk.cz poslali nevíce hlasů právě této!

Novinky v soutěži:

Loňská vítězná chalupa z Rožnova pod Rafhoštěm.
Autor: Soutěž Chaty a chalupy
Letošní ročník přinesl hned několik vylepšení. Soutěží se ve dvou kategoriích: NEJ Chata a chalupa a NEJ zahrada. Soutěž je dvoukolová, máte tedy dvojnásobnou šanci zvítězit!

Navíc už ceny nezískají jen absolutní vítězové jednotlivých kategorií, ale vždy prvních 5 soutěžících, kteří získají ve finále nejvíce hlasů. A to jak v 1. tak v 2. kole. Ve hře jsou také ceny redakce Blesk.cz v celkové hodnotě 6 000 korun.

Kategorie NEJ chaty a chalupy:

Zde soutěží vaše rekreační objekty. Můžete být chatička v zahrádkářské kolonii, trampská chajda v údolí stejně jako třeba 500 let stará chalupa. Jedinou podmínkou je, že objekt nesmí být komerčně využíván.

Kategorie NEJ zahrady:

Tady můžete přihlásit svou zahradu. Může být malá jako dlaň nebo mít hektar, pochlubit se můžete v galerii i zajímavým altánem, posezením, krbem. Stačí, když budete právě tu svou zahradu považovat za tu nejhezčí!


Myslíte si, že máte hezkou chalupu? Nebo vlastníte zajímavou chatu či zahradu? Pak neváhejte a pošlete jejich fotky do soutěže

NEJ chata, chalupa a zahrada

Nenechte si ujít šanci vyhrát některou z cen v celkové výši 144 000 korun!

Co získají vítězové:

Tentokrát se soutěží o poukázky na výrobky společnosti ETA:

1. místo - poukázka na výrobky od společnosti ETA v hodnotě 15.000 Kč
2. místo - poukázka na výrobky od společnosti ETA v hodnotě 10.000 Kč
3. místo - poukázka na výrobky od společnosti ETA v hodnotě 5.000 Kč
4. místo - poukázka na výrobky od společnosti ETA v hodnotě 3.000 Kč
5. místo - poukázka na výrobky od společnosti ETA v hodnotě 1.500 Kč

Ceny jsou stejné pro obě kategorie i kola, celkem se tedy soutěží o 138 000 korun! Redakce Blesk.cz vybere navíc tři soutěžící, kteří získají následující ceny:

1. místo - poukázka na výrobky od společnosti ETA v hodnotě 3.000 Kč
2. místo - poukázka na výrobky od společnosti ETA v hodnotě 2.000 Kč
3. místo - poukázka na výrobky od společnosti ETA v hodnotě 1.000 Kč

Jak soutěžit:

Máte také zajímavou zahradu? Pak ji nezapomeňte přihlásit!
Autor: Soutěž Chaty a chalupy
1. kolo soutěže začíná v úterý 3. května 2011 ve 12:00 hodin. Od této chvíle stačí, abyste se zaregistrovali na stránkách soutěže a založili si vlastní fotogalerii. Maximálně jich můžete mít 5  (pokaždé ale musí jít o jiný objekt!) nejvíce s 15 digitálními fotografiemi. Vložením fotek zároveň potvrzujete, že jste vlastníkem objektu, popřípadě máte písemný souhlas jeho majitele se zveřejněním v soutěži.

Vkládání fotek do 1. soutěžního kola končí 3. června ve 12:00 hodin. Od 6. 6. 2011 začíná ve 12:00 hod. internetové hlasování, ve kterém čtenáři Blesk.cz vyberou do 23. 6. v každé kategorii 30 finalistů. Ti se od 24. 6. utkají v SMS hlasování. Pět finalistů, kteří získají do 1. července do 12:00 hodin nejvíce SMS hlasů, pak vyhrává výše uvedené ceny.Následuje 2. kolo soutěže, do kterého můžete fotky svých chalup, chat a zahrad vkládat od 1.7. 2011 od 12:00 hod.

Fotogalerie
4 fotografie