Letos je navíc soutěž dvoukolová, takže pokud nevyhrajete hned v tom prvním, máte ještě šanci na „reparát“. Soutěží se ve dvou kategoriích. V první bojují vaše rekreační objekty, tedy chaty a chalupy, do druhé pak můžete přihlásit svou zahradu.

Soutěžit můžete současně v obou kategoriích a tak si zvýšit své šance na výhru. Ty si můžete pojistit i dalšími „vychytávkami“. Které to jsou?

1) Nečekejte s přihlášením na poslední chvíli!

S přihlášením do soutěže neotálejte! Proč? Až začne hlasování, čtenáři se často rozhodují podle toho, kolik ostatních se už na vaši chatu, chalupu nebo zahradu podívalo. Čím dříve tedy galerii té své založíte, tím více lidí ji uvidí.


 

Myslíte si, že máte hezkou chalupu? Nebo vlastníte zajímavou chatu či zahradu? Pak neváhejte a pošlete jejich fotky do soutěže

NEJ chata, chalupa a zahrada

Nenechte si ujít šanci vyhrát některou z cen v celkové výši 144 000 korun!

2) Hlavní fotka by měla být ta nejhezčí

Ano, takto by měla vypadat soutěžní fotka - jako pohlednice, na které je chalupa v plné kráse.
Autor: Soutěž Chaty a chalupy
Fotka, která se bude zobrazovat na stránkách soutěže, by měla ostatní čtenáře Blesk.cz zaujmout na první pohled. Už minulý ročník ukázal, že fotky rozostřené, tmavé „šišaté“ nebo takové, na kterých je váš objekt zakrytý stromy, mnoho šancí na úspěch neměly. (viz fotogalerie).

Nevkládejte ani fotografie zimní – není toho na nich moc vidět. Můžete je ale pro ilustraci vložit do galerie vašeho soutěžícího objektu

3) Do galerie vložte co nejvíce fotek

Do galerie u každého vašeho objektu můžete vložit až 15 fotek. Pamatujte, že čím více, tím lépe. Pozvěte hlasující na virtuální prohlídku své zahrady, chaty nebo chalupy, ať vidí, že ta vaše je opravdu NEJ!

4) Svůj soutěžní objekt co nejlépe popište!

Novinkou letošního ročníku je kategorie NEJ zahrada. Máte ještě hezčí? Pak neváhejte a stejně jako svou chatu nebo chalupu ji přihlaste do soutěže!
Autor: Soutěž Chaty a chalupy
Nezapomeňte také věnovat čas popisu svého soutěžního objektu. Vyplatí se uvést, co pro vás vaše stavení nebo zahrada znamená, můžete popsat i historii objektu, kolik věnujete chataření, chalupaření a zahradničení času. Upozorněte i na své zlepšováky a vlastní výtvory.

5) A to nejdůležitější: Pošlete svůj soutěžní objekt do světa!

Už před začátkem hlasování upozorněte na to, že soutěžíte, všechny své přátele a známé! Pošlete jim prostřednictvím sociálních sítí (Facebook, Tvitter, Lidé.cz atd.) a mailů linky na své soutěžní objekty! Právě ti, kdo tak činili například v minulém ročníku, se dostali do finále o ceny!

Fotogalerie
5 fotografií