Jamajkou nazvala svou zahradu paní Zdena po právu. I tady jsou květiny všude, kam se podíváte! „Naše zahrada má 1 960m2, takže se máme co ohánět, abychom všechno zvládli. Největší chloubou mého manžela Jardy jsou kytičky vypěstované z vlastních semínek,“ píše.

Květiny jsou vášní manžela, pěstuje je z vlastních semínek.
Autor: Chaty a chalupy 2011
Fotky svých rozkvetlých zahrad poslaly do soutěže i další čtenářky. Eva Hambergová ukazuje, jak to letos zjara vypadalo u nich ve Slavči. Iva Preislerová se zase chlubí tím, jak v létě nádherně kvete jejich zahrada v Jenišovicích.

Čím se letos pochlubí chataři a chalupáři?

Loňský ročník soutěže dokázal, že jsme opravdu národ chatařů a chalupářů. Tato čeká specialita je světovým fenoménem. A čtenáři se pochlubili opravdovými, často i historickými  skvosty. Roubenka z Kuksu je například stará více než 300 let!

Chata Zuzany Hingarové u zátoky Slapské přehrady získala loni v soutěži NEJ chata a chalupa první místo.
Autor: Soutěž Chaty a chalupy
Vítězka kategorie NEJ chata 2010 Zuzana Hingarová tu svou vyslala do soutěže na poslední chvíli. „S přítelem jsme dobrousili a znovu nalakovali dřevěné obklady těsně před uzávěrkou. Hned jsme ji vyfotili a poslali do soutěže,“ vzpomíná na své chatě „na konci světa“ v malebné zátoce Slapské přehrady.


Vy ale na poslední chvíli nečekejte a pochlubte se svou chatou, chalupou nebo zahradou co nejdříve! Vždyť v soutěži o tu NEJ roku 2011 jsou ceny za 144 000 korun! šanci vyhrát má letos každý dvojnásobnou, soutěží se totiž ve dvou kolech.

DO SOUTĚŽE NEJ CHATY, CHALUPY A ZAHRADY SE PŘIHLASTE ZDE:894812:gallery:true:true