Proč? Zatímco v loňském ročníku získali výhru jen absolutní vítězové v každé kategorii, ten letošní zareagoval na připomínky mnohých soutěžících. A ocenění tedy budou i další v pořadí až do 5. místa. Ale je tu i další podstatný důvod, proč neotálet s přihláškou.

V 1. kole zatím stále jen minimum přihlášených!

Malebné zákoutí se studnou
Autor: Chaty a chalupy 2011
Soutěžící jakoby zatím čekali na to, až se přihlásí ti ostatní. Jenže už loňský ročník ukázal, že otálení se nevyplácí. Čím dříve svou chatu, chalupu nebo zahradu přihlásíte, tím víc budoucích hlasujících si ji stačí prohlédnout.

A až hlasování začne naostro, budou je zajímat hlavně ty objekty, které byly už v době přihlašování nejvíce navštěvovány. Kdo se tedy přihlásí na poslední chvíli, zbytečně si snižuje šance na vítězství.


Určitě i vy máte pěknou chalupu, chatu nebo zahradu. Neváhejte a pochlubte se s ní ostatním čtenářům Blesk.cz. Pošlete ZDE její fotky do unikátní soutěže

NEJ CHATY, CHALUPY A NEJ ZAHRADY

a soutěžte o 144 000 korun!

Letos je šance na úspěch mnohonásobně vyšší!

I obyčejná zahradní chatička může vyhrát!
Autor: Chaty a chalupy 2011
Možnost vyhrát některou z cen je letos mnohem vyšší. Můžete současně soutěžit nejen v kategorii NEJ chaty a chalupy, ale i se svou NEJ zahradou v druhé samostatné kategorii. Ta může být jak u vašeho rekreačního stavení, tak třeba u rodinného domku.

Navíc je důležité na nic nečekat a přihlásit se už v prvním kole. Pokud se vám v něm nepodaří umístit, nevadí. Máte ještě další šanci, protože automaticky postupujete do druhého kola!

Chata ani chalupa nemusí být přitom žádné honosné stavení. Loni měly u čtenářů velký úspěch i ty nejobyčejnější chatičky třeba ze zahrádkářské kolonie. Příklad? Třeba chatka Jamajka manželů Bakešových z Děčína, na které je stejně jako na zahradě vidět láska, s jakou ji opečovávají…

Fotogalerie
7 fotografií