To je také důvod, proč se redakce Blesk.cz rozhodla prodloužit uzávěrku 1. kola unikátní soutěže o NEJ chatu a chalupu a NEJ zahradu Česka do pátku 17. června. Kdo se do té doby přihlásí, získává velkou výhodu -

Do soutěže můžete přihlásit i svá zhradní zátiší...
Autor: Chaty a chalupy 2011
dvojnásobnou šanci zvítězit. A pokud přihlásí nejen chatu či chalupu, ale také svou zahradu, je už šance dokonce čtyřnásobná!

Pokud totiž soutěžící nezvítězí hned v 1. kole, automaticky postupuje do kola druhého. Mnoho času už ale nezbývá, proto se vyplatí neotálet a fotky svých stavení a zahrad zaregistrovat do soutěže právě teď. Už proto, že v letošním ročníku jsou pro vítěze připraveny ceny za více než 140 000 Kč.

PŘIHLASTE SE ZDE:

915812:gallery:true:true

Nemusíte mít luxusní stavení, hlasující se rozhodují srdcem!

Vyhrát může i takovéto příjemné zahradní posezení...
Autor: nejPes 2011
Říkáte si, že vaše chata, chalupa nebo zahrada je úplně obyčejná a nemá cenu ji přihlašovat? Opak je pravdou! Už loňský ročník jasně ukázal, že čtenáři Blesk.cz raději než okázalému luxusu dávali při hlasování přednost snímkům, na kterých je vidět láska a péče, s jakou se majitelé o své stavení starají.

Právě proto zvítězila „Zuzčina chata“, stojící v zátoce Slapské přehrady. Jde přitom o chatku s půdorysem 5 x 5 metrů, ale čtenáři ocenili, že ji kadeřnice Zuzana Hingarová vybudovala spolu s přítelem vlastníma rukama.  Stejně tak letos může klidně zvítězit třeba chatka manželů Bakešových ze zahrádkářské kolonie v Děčíně. Ti mají hned dvě želízka v ohni – přihlásili totiž i svou zahrádku, plnou květů.

Proto neváhejte, vezměte fotoaparát, vyfoťte svou chatu či chalupu i zahradu a přihlaste je do soutěže!

Fotogalerie
6 fotografií