To se dá vyzkoušet na půl roku zdarma jako unikátní nabídku k profesionální instalaci alarmu Jablotron. Takže možná právě dovolená, je tím správným časem na zkoušku této služby, která vás po půlročním období stojí kolem 500 korun na měsíc. Nepřetržitý dohled vám zajistí bezpečí domova i v případě požáru nebo úniku plynu a provede okamžitě všechna potřebná opatření. Stejně tak při vloupání, když například pachatel zničí vchodové dveře, zajistí bezpečnostní centrum objekt až do vašeho příjezdu. Je ochráněn před dalším rabováním.

Technika jde dnes mnohem dál. Nejenom, že máte kontrolu nad domácností prostřednictvím mobilního telefonu a internetu, ale existují i detektory, jejichž součástí je kamera. Při poplachu pak vidíte, co se v zorném poli detektoru skutečně dělo.

Dovolená je čas, na který se všichni celý rok těšíme. Chceme si odpočinout, vypustit pracovní myšlenky, mít klid a užívat si. Vím-li, že na mě doma nečekají vykopnuté dveře, vyhořelý byt a že vše je na svém místě, je k nezaplacení.

Více na www.celkovaochrana.cz.