Firma Bramac v současné době nabízí deset modelů betonových střešních tašek s různými profily, s různou povrchovou úpravou a v široké paletě barev. Barevná škála sahá od klasické cihlově červené barvy, přes velmi zajímavou památkově červenou, v poslední době velmi oblíbenou tmavě hnědou nebo ebenově či břidlicově černou, až po méně obvyklou zelenou nebo tmavě modrou.

Protože firma Bramac chce splnit přání opravdu každého stavebníka, rozhodla se nově nabízet i keramické střešní tašky. Šest modelů ve čtyřech povrchových úpravách (režná, engoba, glazura a glazura Top Line) a mnoha barvách. Zákazníci mohou volit mezi modely Granát 11, Granát 13, Topas, Rubín, Opál a Smaragd.

Kromě střešních tašek nabízí firma Bramac také kompletní řadu originálních střešních doplňků od mnoha druhů střešních fólií, přes průchody střechou, až po ozdobného střešního kohouta.

Autor: Bramac

Již několik let nabízí firma Bramac solární kolektory integrované do krytiny nebo nad krytinu  a dokonce celé solární systémy. Ty obsahují nejen kolektory, ale také solární zásobníky, akumulační nádrže, čerpadlové skupiny, regulace, nemrznoucí kapaliny a nerezové potrubí. Tedy opravdu kompletní dodávku pro využití solární energie pro ohřev teplé vody nebo ohřev teplé vody a přitápění vašeho domova.

Autor: Bramac

Velmi důležitou součástí střechy jsou správně fungující okapy. Bramac nabízí okapový systém Stabicor ve dvou materiálových provedeních. Stabicor – M je vyráběn z ocelového pozinkovaného plechu s ochrannou barevnou vrstvou a Stabicor – P je vyráběn z plně probarveného PVC.

Žhavou novinkou letošního roku je nadkrokevní tepelná izolace. Tato produktová řada je označena názvem BramacTherm a jsou v ní zahrnuty tři produkty. BramacTherm Pro je vhodná zejména pro novostavby a rekonstrukce. BramacTherm Kompakt je využitelná pro rekonstrukce střech a BramacTherm Top se používá u novostaveb. Takže opět je možné splnit požadavky všech stavebníků.

Autor: Bramac

Je zcela pochopitelné, že každého stavebníka zajímají i poskytované záruky. Bramac standardně nabízí 30letou záruku na střešní tašky. Při výběru prvků kompletní střechy pak zákazník může sám ovlivnit délku záruky na funkčnost střešního systému. Dle vybraných produktů pak zákazník může získat 10 – 15tiletou záruku. Je tedy na vás, jak dlouho si chcete užívat klidu a jistoty.

Kompletní nabídku završuje rozsáhlý servis a poradenství. Bezplatně vám na základě projektové dokumentace střechy spočítá požadované množství střešních tašek včetně materiálových nákladů. Zdarma vám navrhne optimální řešení solárních instalací a dodá odborný výpočet zisku energie. Rekonstruujete dům a zajímá vás, jak mu bude slušet nová střecha? Stačí, když zašlete přes formulář na internetových stránkách Bramac fotku stávajícího objektu, vyberete příslušný model střešní tašky a její barvu, můžete vybrat i barvu fasády, a nejpozději do týdne máte hotovou vizualizaci nové podoby vašeho domu. V případě zájmu o nadkrokevní tepelnou izolaci BramacTherm vám Bramac vypočítá součinitel prostupu tepla konstrukcí střechy včetně výpočtu roční bilance kondenzace ve střešním plášti. Součástí výpočtu je i návrh kotvení nadkrokevní tepelné izolace do konstrukce krovu. I tato služba je poskytována zdarma.

Z výčtu všech výrobků i služeb je tedy patrné, že Bramac nabízí opravdu kompletní řešení pro každou střechu a uspokojí každého stavebníka. Rozhodněte se pro inteligentní střešní systém Bramac a získáte střechu na celý život!

Autor: Bramac