Blahodárné účinky saunování na lidský organizmus jsou známy už po staletí. K tomu, abyste si jich mohli dopřát, už ale nepotřebujete saunu, kamna ani březové proutky. Díky moderním technologiím se můžete saunovat kdykoliv a prakticky kdekoliv. Stačí si objednat na portálu Netmedik.cz některý z mnoha typů moderních přístrojů a můžete začít!

Náš tip: Revoluční sauna oblek

Sauna oblek Infračervený 4 bodový PH-2A
Autor: netmedik.cz
Tento infračervený sauna oblek znamená skutečnou revoluci v saunování a regenerace organismu. Využívá terapeutického efektu infračerveného (IR) záření, generované právě sauna oblekem. Infračervené záření ohřívá nejen pokožku, ale stejně jako sluneční paprsky proniká hlouběji do tkáně.

Tuhle saunu strčíte i do kapsy!

Sauna šortky TL-2005G-H
Autor: netmedik.cz
Sauna šortky TL-2005G-H, které najdete také na portálu netMedik.cz, nabízejí mnoho výhod tradiční horké sauny, ale mají oproti ní jednu velkou výhodu: teplo sauny si můžete vychutnat u vás doma! Navíc můžete zaměřit teplo sauny právě na ty části těla, na kterých jej potřebujete nejvíc. Tato přenosná sauna je vhodná pro oblast břicha, pasu, zad a boků a je tak malá, že ji doslova strčíte do kapsy.

Fotogalerie
3 fotografie