O svém bydlení bychom měli uvažovat ještě hodně mladí. Pak máme  spoustu let, kdy v produktivním věku můžeme relativně lehce splácet případný hypoteční úvěr. Z ekonomického hlediska mají, co se týče úspory energií, jednoznačně zelenou dřevostavby. Splnění zařazení do energetické třídy B je naprostým standardem většiny dřevostaveb. Ovšem je dřevostavba a dřevostavba.

Autor: Ovelos

Společnost OVELOS působí na Českém trhu již řadu let a má s výstavbou dřevostaveb bohaté zkušenosti, což dokazuje více jak 950 již realizovaných staveb.

Autor: Ovelos

Variabilitě se absolutně nakladou meze. Přání zákazníka jsou vždy na prvním místě, pokud to technické možnosti a finanční možnosti klienta dovolí. Podle dosavadních zkušeností však nejekonomičtěji vychází přízemní dům tzv. bungalow. V domech stavěných systémem OVELOS se topí podle situace elektrickým nebo plynovým kotlem. Průměrná prokázaná cena za topnou sezónu u domu Ovelos, je podstatně nižší než u běžného bytu se srovnatelnou užitnou plochou.

Autor: Ovelos

Dřevostavby jsou jednoznačně budoucnost pro bydlení. Splňují kritéria pro nízkonákladové bydlení a navíc jsou moderní a ekologické.