Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Domácí práce: Kterou nesnášíte úplně nejvíc a co to říká o vaší povaze?

/
  • (istock.com)
    27. září 2023 ● 06:00

    Domácí práce, to je velké téma. Všimli jste si, že každého baví něco jiného? Někdo snese luxování, ale nudí ho žehlení, jiný by vyžehlil komukoliv za utření linky a mytí dřezu. Schválně – řekněte, jaká domácí práce vás nejvíc štve! My vám řekneme, co to vypovídá o vaší osobě!

  • 1.

    Utírání prachu

    Autor: Shutterstock.com
    Pokud nesnášíte utírat prach, jste svou povahou REALISTA. Víte, že některé věci jsou prostě dané a nemá cenu s nimi bojovat – například smrt nebo daně. Je potřeba se s nimi smířit a naložit s nimi tak, aby obtěžovaly co nejméně. Stejně tak je to s prachem – štve vás bojovat s něčím, co stejně vždycky už od své podstaty vyhraje.

  • 2.

    Úklid ledničky

    Autor: profimedia.cz
    Nejenže je to úmorná práce, ale jakmile ji umyjete a potraviny do ní vyskládáte, stačí, aby si šel jeden jediný člověk pro něco a váš systém a třídění jsou v tahu. Tohle  absolutně nedává vaše duše PERFEKCIONISTY. Nepotřebujete mít všude absolutní pořádek, ale musí to mít systém. Nesnášíte nedodělanou práci, nedokončený rozhovor, nevyřešenou hádku, nevyjasněný vztah. Chcete mít prostě jasno.

  • 3.

    Luxování

    Autor: istock.com

    Vysávání nedělá dobře vaší snílkovské duši. Ve vás dřímá UMĚLEC, který dokáže inspirovat své okolí k věcem, které pro něj byly dosud nepředstavitelné. Monotónní pohyb vysavačem tam a sem, to není nic pro vás. Navíc pokud jsou výsledkem pravidelné rýhy na koberci. Vy potřebujete trochu prostoru pro svou fantazii, pak se cítíte spokojeně a uvolněně.

  • 4.

    Mytí nádobí

    Autor: shutterstock
    Jste člověk, který se nebojí dát si VELKÉ CÍLE. Pokud se pro něco rozhodnete, nic pro vás není překážkou a umíte si jít za svým. Jste přirozený vůdce a svým nadšením dokážete strhnout okolí. Teprve až když cíle dosáhnete, podíváte se kolem sebe a zjistíte, jaký to mělo vliv na ostatní sféry vašeho života. Tak je to s nádobím – nadšeně vaříte celé odpoledne úžasnou večeři pro mnohem více lidí, než kolik jich přijde. A pak se jen divíte, kolik toho strašného nádobí musíte i jen nandat do myčky.

  • 5.

    Žehlení

    Autor: Shutterstock.com
    Neradi ztrácíte čas zbytečnostmi a okolky. Vy potřebujete jít ROVNOU K VĚCI a bez vytáček. Nesnášíte přetvářku a zastírání podstaty věci. Máte rádi jednání na rovinu, i když je to někdy nepříjemné. Ale oddalovat řešení problémů, dělat, že neexistují, nebo chodit okolo někoho takzvaně v bačkůrkách, to vám přijde zbytečné. Stejně jako žehlit prádlo, které už je a) suché, b) vlastně rovné, protože jste ho dobře pověsili, a c) se vlastně ani žehlit nemusí, protože stejně to nikdy není pořádně vidět.

  • 6.

    Práce na zahradě

    Autor: Shutterstock.com
    Zatímco všichni říkají, jak je práce na zahradě a kontakt s přírodou uklidňuje, vy jste té alchymii nikdy pořádně nepřišli na chuť. Ostatní si při hrabání trávy popovídají s kolemjdoucími sousedy a svými květinami dají najevo, že jejich domácnost je stejně spořádaná i uvnitř příbytku. Vám je to jedno. Jste totiž INDIVIDUALISTA.

  • 7.

    Třídění a praní prádla

    Autor: Shutterstock.com
    Bavlna, vlna, barevné hodně, málo, ložní prádlo... Takových kategorií, není to zbytečné? Tak to prostě hodím všechno dohromady, ono to nějak dopadne. Jen to svoje milované tričko vyperu v ruce, aby se nezničilo. Radši to risknout a následky řešit, až to přijde, to je vaše motto i v životě. Nebojíte se RISKOVAT, rádi zkoušíte nové věci, cestujete a poznáváte nové lidi. Neradi se příliš vážete, ale když si něco oblíbíte a stane se to součástí vašeho života – jako třeba tričko nebo manžel – věnujete tomu speciální a láskyplnou péči.

Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy