Montáž snadná pro každého

Bojíte se, že si budete muset domek smontovat a seskládat sami z dodaných prken? Je to tak. Ale žádné strachy. Veškeré zahradní domky z Bauhausu jsou vyráběné jako kompletní stavebnicové konstrukce. Jejich montáž pak zvládnete levou zadní.  Jak je to možné? Je to především díky kvalitnímu předběžnému zpracování materiálů. Tomu podléhá vše, z čeho se domek skládá. Dřevěné základy, které jsou impregnované, střešní a podlahové desky z masivu i montážní materiál a kování. Nemusíte se tedy obávat, že domek není z materiálu, za který se vydává, nebo z nekvalitního dřeva. Na veškeré dřevěné části, které v domku najdete, bylo použito dřevo ze severských jehličnanů. Navíc prošlo již zmíněným předběžným opracováním, je vyhoblované a připravené na montáž. Téměř u každého domku pak naleznete okna nebo prosklené dveře. Tyto části jsou opatřené 4mm silným okenním sklem a dřevěnými příčkami. Všechny atributy krásně zapadají do sebe a tvoří přirozené krásný celek, který je ale zároveň praktický a připraven vám sloužit dobře a dlouho.

Autor: BAUHAUS k.s.

Výběr a využití domku

Jaký domek vybíráte, je vždy jen a jen na vás. Při výběru ale musíte myslet na několik faktorů, které v něm hrají roli. Tedy velikost zahrady, nebo místa, kam jej plánujete umístit, a na jaké účely ho potřebujete. Pokud jste omezen prostory a potřebujete jen místečko, kam schováte kola, sekačku, nářadí a jiné zahradnické potřeby, budete vybírat spíše z menších domečků. Pokud plánujete v domku přebývat, nebo z něj vytvořit letní bungalov pro děti, váš zrak se pak obrátí na prostornější domky, ke kterým můžete přidat i verandu. Téměř každý domek si můžete přetvořit k obrazu svému. Tím je myšleno, že u jednotlivých domečků lze  vybírat z několika variant. Pokud preferujete plochou střechu, zvolíte takový domek, jestli naopak dáváte přednost klasicky špičaté střeše, půjdete si pro ni. Jestli nemáte kde skladovat dříví na zátop, jistě oceníte možnost zakoupit přečnívající střechu nebo přídavnou skříň, která domek skvěle doplní o další úložný prostor. U vybraných chatiček můžete samotnou chatku rozšířit o venkovní posezení, které společně s domečkem ukryje dlouhá střecha. Zahradní domky v dnešní době rozhodně nemusí sloužit jen pro uskladnění harampádí. Jejich multifunkčnost vás jen mile překvapí.

Autor: BAUHAUS k.s.

Možností je skutečně mnoho a záleží jen na vašem stylu a chuti. Více informací a velký výběr zahradních domků za nejlepší ceny získáte v obchodních centrech Bauhaus.