Co budeme potřebovat:

1 ½ kg rajčat
2 cibule
2 jablka
6 ks stévie v tabletách
½ hrnku třtinového cukru
½ sáčku hrozinek (neslazených a nesířených)
2 stroužky česneku
1 lžíce soli
2 velké panáky octa
¼ lžičky pepřa
¼ lžičky kari
¼ lžičky skořice
¼ lžičky sladké papriky
¼ lžičky pálivé papriky
3 hřebíčky

Video
Video se připravuje ...

Láďa Hruška vám poradí, jak udělat chutný a zdravý domácí kečup! Prima TV

Postup:


1.    Rajčata a cibuli nakrájejte na kostičky.

2.    Jablka oloupejte, vykrájejte jadřince a nakrájejte na kostičky.

3.    Vše vložte do většího hrnce i s ingrediencemi –  kromě stévie!

4.    Dejte vařit na 1 a ¾ hodiny s pokličkou.

5.    Poté rozmixujte ponorným mixérem a vařte ještě 15 minut.

6.    Dochuťte stévií a přepasírujte přes sítko.

7.    Posledním krokem je plnění skleniček (zavíčkujte a postavte dnem vzhůru).

 

Celý pořad a další Vychytávky Ládi Hrušky sledujte 4. září v 13.45 na Primě!