Vývoj fotografické techniky jde dopředu mílovými kroky a za co jste ještě pře pár lety museli dát desetitisíce, dnes už pořídíte za pár tisícovek. Navíc s funkcemi, o kterých se vám dříve mohlo jenom zdát. Na stránkách e-shopu Hobymann.cz jsme pro vás našli dva typy vychytaných kompaktních fotoaparátů Casio za velmi příznivou cenu. A navíc k nim jako dárek dostanete zadarmo i pouzdro Gola!

Tip první: Fotoaparát Casio EXILIM EX-ZS6

Kompaktní fotoaparát CASIO DSC Exilim EX ZS6
Autor: Hobbyman.cz
S fotoaparátem Casio EXILIM EX-ZS6 zachytíte fascinující zážitky z dovolené i všechny důležité okamžiky každodenního života. Obrazový snímač s rozlišením více než šestnácti milionů obrazových bodů je skvělý i pro pořizování velkoformátových fotografií, stejně jako pro budoucí ořez fotografií a následné vytisknutí bez nežádoucí ztráty kvality. 26milimetrový širokoúhlý objektiv tohoto fotoaparátu s pětinásobným optickým přiblížením nabízí spoustu možností, jak pořídit snímek – ať už se nacházíte kdekoli. Jednoduše si zvolíte formát obrazu 4:3, 3:2 nebo 16:9 a zachytíte přesně to, co zrovna chcete. Pořídíte ho za pouhých 1 199 korun.

Tip druhý: Fotoaparát Casio EXILIM Zoom EX-ZR200

Kompaktní fotoaparát s videem CASIO DSC Exilim ZR200
Autor: Hobbyman.cz
Pokud chcete zaznamenávat kromě fotek i video, pak je dobrou volbou digitální fotoaparát Casio EXILIM Zoom EX-ZR200. Má 12,5× optický zoom a mechanický stabilizátor obrazu. Fotografie pořizuje pomocí 16Mpix nového procesoru Exilim Engine HS, který umožňuje vysokorychlostní nahrávání. Videosekvence pořizuje ve Full HD kvalitě. Disponuje funkcemi super širkoký snímek 14 a 18mm, panorama 360°, HDR a funkce HDR ART, funkce Mluti Frame Zoom. Tento vychytaný fotoaparát získáte za 6 499 korun.

Fotogalerie
3 fotografie