Širokou a cenově výhodnou nabídku speciálního prádla a oblečení nejen pro sport najdete v e-shopu Sportnanatu.cz. Je vyrobené ze speciálních textilií, které díky své struktuře zajistí rychlejší odvod potu, lepší ventilaci vzduchu a zabezpečí přirozenou regulaci organismu i v teplém počasí.

Náš tip: Pánské cyklošortky KLIMATEX GREET

Pánské cyklošortky KLIMATEX GREET
Autor: sportnanetu.cz
Pánské cyklošortky s antibakteriální výstelkou Coolmax® zajistí nejvyšší úroveň pohodlí cyklisty, pružný materiál se zcela přizpůsobí tělu. Výstelka optimalizuje pohodlí při jízdě, průtok krve a výkon cyklisty. Antimikrobiální úprava ničí bakterie a zápach. Coolmax® poskytuje lepší absorpci, prodyšnost a příjemný omak.

Cyklistické šortky mají anatomický přiléhavý střih, ploché švy, pas do gumy, silikonovou gumu zevnitř nohavic a reflexní potisk pro větší bezpečnost. V e-shopu Sportnanetu.cz si je můžete objednat za 699 Kč

Dámská větrovka KLIMATEX OLIVIA pro každou příležitost

Dámská větrovka KLIMATEX OLIVIA (SAPHIR)
Autor: sportnanetu.cz
Dámská větrovka je ušita z odlehčené varianty softshellového materiálu. Nejvýraznějším prvkem bundy je náhrada klasické ventilace pomocí zipů použitím pružné síťoviny v podpaží. Dámská větrovka tak zůstává krásné prodyšná, pružná a pohodlná a nezvyšuje se její hmotnost.

Bunda má 2 boční zipové kapsy kryté lištou, centrální zip podložený lištou po celé délce, krytku zipu chránící bradu proti odření, regulaci límce a dolní šířky bundy pomocí gumky s brzdičkou.  Díky použitému materiálu, střihu a provedení je bunda vhodná např. pro rekreační cyklistiku, running, turistiku, volný čas, tréninky, nordic walking, a jiné venkovní aktivity.

Fotogalerie
4 fotografie