Sdílejte svůj profil na Facebooku

Do začátku můžete začít tím, že nasdílíte profil svého pejska (nebo profil vašeho favorita z galerie nejPes) na svůj Facebook. Buď tak, že zkopírujete adresu svého profilu (http: adresu z adresního řádku prohlížeče) a na Facebooku ji vložíte jako odkaz. Nezapomeňte svým přátelům připomenout, že jde o hlasování a chcete, aby vám dali své hlasy v soutěži nejPes 2011.

Pokud se vám nechce kopírovat a vkládat, otevřete si svůj soutěžní profil a podívejte se pod hlasovací rámeček. A můžete využít "To se mi líbí" nebo přímo "Sdílet" - oboje umožní dát vědět vašim přátelům na Facebooku, že právě ten určitý profil "Zlatíčka" se vám líbí. Pokud máte Twitter účet, můžete využít i "Twitter" ikonku.

858338:gallery:true:true

Pokud budete na Facebook dávat odkaz na profil, ať už přímo nebo pomocí "Sdílet", nezapomeňte upravit fotografii - zpravidla bude možné vybrat z několika fotografií (šipečky u fotografie při vkládání). A správná volba může znamenat hodně.

Upravit můžete i popis u vkládaného odkazu - je dobré tam doplnit něco o tom, že je možné hlasovat. Může se totiž stát, že vaši přátele na Facebooku budou vámi sdílený profil pejska "sdílet dál" - a pokud přidáte i správný popisek, tak budete mít jistotu, že se vše podstatné dozví i všichni ostatní.

852068:gallery:true:true

Pokud si troufáte na víc, můžete si založit Facebook Page nebo fanouškovskou stránku. Uděláte to zde a můžete tak výrazně rozšířit základní profil svého favorizovaného pejska o další možnosti. A sbírat fanoušky na Facebooku s výhodou toho, že se nemusí stát vašimi přáteli. A cíl je jasný, získat co nejvíce lidí, kteří pro vás budou hlasovat.

nejPes 2010 na Facebooku

Na www.facebook.com najdete Facebook Page (Stránku) nejPes. A uvidíte tam, že řada soutěžících využívá i této možnosti k zviditelnění profilů. Staňte se fanoušky stránky (Líbí/Like) v horní části a můžete využít další možnost jak zviditelnit právě svůj profil.

858339:gallery:true:true

Nezapomeňte na klasický e-mail

Odkaz na profil svého pejska či favorita můžete samozřejmě poslat klasicky i elektronickou poštou. Tu určitě používáte se svými přáteli co nejsou na Facebooku a není tedy marný nápad jim prostě poslat mail. A poprosit je o hlasování. Ať už na profilu vašeho chlupatého mazlíčka nebo na profilu jiného favorita.

Je spousta dalších možností, neváhejte

Máte ICQ? Windows Live? Jabber? Google Talk nebo jakoukoliv další vymoženost pro rychlou komunikaci jménem instant messaging? I zde můžete udělat totéž. Vzít adresu profilu nejPsa a poslat ji konktaktům. Totéž platí pokud používáte jiné sociální sítě (Lidé.cz, Spoluzaci.cz, Libimseti.cz). I tam můžete oslovit své přátele a poprosit je o hlasování. Výrazně tak zvýšíte šanci na úspěch. A o to přece jde.