Podle statistik žije v České republice nejvíce pejsků v pražské metropoli. Počty přihlášených mazlíčků v soutěži nejPes 2012 tomu ale rozhodně neodpovídají! Suverénně totiž v této chvíli vedou Středočeši s více než 400 přihlášenými psy. Smečka těch pražských je o stovku menší! Podaří se Pražákům vyrovnat skóre?

V některých krajích jako by ale pejskaři snad ani nebyli. Nejhůř jsou na tom stále zástupci Karlovarska. Tady zatím o titul nejPsa kraje bojuje jen šedesátka mazlíčků! Ani Plzeňsko se zatím nevyznamenalo, soutěží tu něco přes stovku pejsků. Necháte tyto soutěžící tak snadno získat titul šampióna svého kraje? Nebo přihlásíte i své mazlíčky a připravíte konkurenci ještě perné chvilky?

Jak přihlásit svého mazlíčka a soutěžit o 100 000 korun?

Je jedno, jestli máte doma čistokrevného pejska s šlechtickým jménem nebo „obyčejného“ voříška. V soutěži nejPes 2012 jsou si všichni rovni, bude záležet jen na čtenářích deníku Blesk a Blesk.cz, koho svými hlasy vyberou jako nejhezčího pejska každého ze 14 českých regionů. Stačí se jen přihlásit soutěže. Jak na to?

Zaregistrujete se na internetových stránkách www.nejpes.cz. Tady vyplníte krátký dotazník a vložíte fotku svého pejska. Následně ho můžete prostřednictvím textových SMS zviditelnit - tedy poslat ho do VIP zóny nebo mu zvýraznit profil a vytvořit galerii dalších fotografií. Už 16. května začíná internetové hlasování, ve kterém čtenáři deníku Blesk a Blesk.cz vyberou nejhezčí pejsky jednotlivých krajů. A možná to bude právě váš mazlíček!

Co čeká na vítěze

Tři soutěžící z každého kraje získají tyto ceny:

1. místo – Titul a vítězná psí známka kraje, zboží v hodnotě 1.500 Kč od Pet Center. 2. místo – titul a psí známka kraje, zboží v hodnotě 1.000 Kč od Pet Center. 3. místo – titul a psí známka kraje, zboží v hodnotě 500 Kč od Pet Center

Tři soutěžící z celorepublikového finále získají tyto ceny:

  1. místo – 30.000 Kč a zboží v hodnotě 4.000 Kč od Pet Center
  2. místo – 15.000 Kč a zboží v hodnotě 2.500 Kč od Pet Center
  3. místo – 5.000 Kč a zboží v hodnotě 1.500 Kč od Pet Center
  4. Fotogalerie
    13 fotografií