V diskuzi soutěže nejPes 2012 desítky čtenářů Blesk.cz právem poukazují na to, že někteří soutěžící se nechovají korektně. „Rekordmanem“ v tom špatném slova smyslu je majitelka pejska Elišky, který má ve statistice už přes 2 miliony shlédnutí! A následují ji někteří další!

Velmi dobře víme, že taková čísla jsou při poctivém soutěžení nereálná. Je nemožné získat běžnými metodami přes 150 prokliků za minutu. To umí jen tzv. roboty, které někteří soutěžící používají, aby svého pejska co nejvíce zviditelnili.

 HRAJTE FÉROVĚ, PŘIHLASTE SE DO SOUTĚŽE ZDE >>>

 Prokliky nad 50 000 smazány!

Eliška plemene Japan Chin měla ve svém profilu přes 2 miliony "shlédnutí". Kdo si ji prohlédl doopravdy?
Autor: nejpes

Redakce Blesk.cz coby pořadatel soutěže dlouho zvažovala, jak vzniklou situaci řešit. Počty shlédnutí v této chvíli totiž nejsou pro nic směrodatné. Rozhodující bude až hlasování, které začne 16. května. Při něm budou použita technická opatření, která používání robotů znemožňují.

Frenky - Jorkšírský teriér
Autor: nejpes
Hrát se má ale férově v každé fázi soutěže. Původně jsme uvažovali o tom, že nepoctivé soutěžící ze soutěže zcela vyloučíme. Pejskové ale za své páníčky nemohou, redakce Blesk.cz se proto rozhodla k následujícím radikálním krokům:

1) Všem soutěžícím, kteří mají více než 50 000 shlédnutí svých profilů, budou prokliky odmazány na nulu.

2) Pokud pořadatel znovu zaznamená u některých profilů neobvykle velký hodinový nárůst shlédnutí, bude nucen smazat na hlavní stránce soutěže nejPes 2012 záložku „neprohlíženější“!

3) Hranici 50 000 shlédnutí můžete v následujících dnech samozřejmě překročit, ovšem jen pokud k tomu dojde legálním způsobem.

 Pejsci, kterým jsme museli kvůli porušení pravidel odmazat počet shlédnutí:

Fotogalerie
20 fotografií